Oferim o invitatie simpla la evenimentul Arta de a fi femeie

Oferim 1 invitatie simpla la evenimentul Arta de a fi femeie, eveniment exclusiv pentru femei, care va avea loc la Sala Training, marti, 06 decembrie 2016, de la ora 19:00.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare: Ce inseamna pentru dumneavoastra ideea de feminitate?

Pot participa doar femeile

Cele care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificate!

Puteti lasa comentariile pana in data de 04 decembrie 2016, ora 10:00.

In cadrul acestui program, vom explora impreună subiecte precum: armonia corporală l metode naturale și eficiente din secretele senzualitatii feminine – dans senzual, arta de a folosi secretele afordisiacelor
tehnici de relaxare si regenerare farmec feminin – tehnici de infrumusetare prin machiaj, aranjarea parului, ingrijire corporala masaj, presopunctura – cum sa ne folosim de aceste tehnici pentru a aduce relaxare si iubire in cuplu ayurveda – folosirea inteleapta a secretelor naturii- plante si mirodenii de leac iubirea și deliciile ei – kamasutra pentru cupluri fericite arta și feminitatea – mai frumoasă prin artă
materializarea scopurilor noastre benefice – tehnici de lucru cu subconstientul, despre stabilirea scopurilor si metode eficiente de a le atinge elemente de inteligenta emotionala traumele emoționale și impactul lor – alchimia iertarii – un cadou pe care ti-l faci în primul rând ție eliberează comorile din tine cunoaste-te mai bine prin intermediul astrologiei ezoterice arhetipuri și tipologii feminine imagine și stil tainele menstruatiei feminine si cum putem diminua sindromul premenstrual.

Cum se va desemna castigatoarea invitatiei la evenimentul Arta de a fi femeie

 

Castigatoarea va fi anuntata pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

3 comments

  1. Feminitatea este o stare, o emotie interioara care se deschide in exterior transformandu-se in daruire si iubire.

  2. Feminitatea este unul dintre cele mai confuze teme a societatii actuale si unul dintre cele mai savuroase mistere ale vietii. Te cheama la o calatorie adanca in sine si o reamintire a cine esti si cum te manifesti pe plan fizic, emotional, mental, social, spiritual …Feminitatea nu incape intr-o definitie, dar este ceva ce simtim constient sau inconstient, cum ne apropiem sau ne indepartam de ea. Feminitatea este acea energie, care se manifesta prin arhetipurile feminine surprinse de Jung ale inconstientului colectiv. Desi, feminitatea cuprinde toate aceste arhetipuri, le depaseste si devine un fel de energie versatila, care insufleteste si coloreaza creatie in infinite moduri, culori, stari de a fi si de a simti. Feminitatea este mult legata de a crea si de a trai in infinite moduri ceea ce s-a creat.

  3. Feminitatea este o stare a fiintei, nu un concept. Feminitatea este mister prin complexitatea continutului ei. Si daca as spune ca reprezinta frumusete, dragoste, tandrete, inteligenta, nu as putea sa o definesc total. Ea este toate acestea si mai mult decat atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *