Oferim un bilet de acces tip Conference la evenimentul Conferința de Leadership Feminin The Woman

Oferim un bilet de acces tip Conference la evenimentul Conferința de Leadership Feminin The Woman, eveniment exclusiv pentru femei, care va avea loc in data de 14-15 martie 2017, la Grand Hotel Italia, de la ora 13:00. Biletul este valabil pentru cea de-a doua zi a evenimentului (15 martie)

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la acest eveniment.

Cele care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificate!

Puteti lasa comentariile pana in data de 11 martie 2017, ora 10:00.

Conferința The Woman promovează un proces educațional continuu prin intermediul subiectelor abordate, a liderilor de opinie pe care îi aduce în spațiul public, fiind un punct de referință pentru femeile dornice de dezvoltare.

Desfășurată sub tematica „Educația, puterea de a schimba lumea”, The Woman va reuni peste 500 femei lider, cu scopul de a sublinia importanța educației în societate și rolul esențial al femeii în procesul educațional.

Cum se va desemna castigatoarea la evenimentul Conferința de Leadership Feminin The Woman

Castigatoarea va fi anuntata pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

11 comments

 1. Mi-ar placea foarte mult sa merg, pentru ca sunt femeie si pentru ca este foarte important sa compensam dezechilibrele din societate.

 2. In primul rand consider ca noi femeile avem multe de invatat una de la cealalta si cred ca experienta impartasita ne face mai puternice. In al doilea rand, mediul profesional in care activam ne solicita din ce in ce mai mult, iar o conferinta in care invatam sa gestionam valori, principii si modalitati de abordare este exact de ce avem nevoie.

 3. Mi-ar placea sa merg la conferinta deoarece mi se pare foarte interesant sa participi si sa iei parte la impartasirea experientei unor lideri foarte puternici.

 4. Doresc sa particip pentru a-mi intari convingerile in ceea ce priveste rolul educatiei in societate.

 5. Buna! Imi doresc sa particip deoarece evenimentul reuneste femei de succes, puternice si invingatoare, de la care avem ce sa invatam si care pot fi un model demn de urmat. Totodata, intr-o lume atat de nebuna, e bine sa gasim timp si pentru astfel de evenimente, care aduc plus valoare si ne pot oferi imboldul de care avem nevoie uneori.

 6. Doresc sa particip la acest eveniment, deorece consider ca prezentarile in cadrul conferintei sunt inspirationale si doresc sa imi dezvolt cunostintele privind subiectele abordate. 🙂

 7. Mi-ar placea tare mult sa particip la conferinta intrucat imi doresc sa aflu cum pot schimba lumea prin intermediul educatiei. Mai mult, cred ca va fi o ocazie unica sa cunosc si sa interactionez cu femei lider din diverse domenii.

 8. Mi-ar placea sa particip pentru ca ma inspira femeile care au o cariera solida.

 9. As vrea sa particip la eveniment deoarce consider ca pentru a reusi intr.un domeniu sau altul trebuie sa inveti de la cei care au facut.o. Si fiind femeie, cel mai potrivit e sa aud si sa invat tot de la femei, de data asta de succes.

 10. Imi doresc sa particip pentru ca am nevoie de muze in fiecare zi 🙂 Multumesc!

 11. Sunt trainer si fac parte dintr-un ONG care intervine cu activitati de educare a fetelor si femeilor din Romania. Prezenta la Conferinta ne-ar inspira cu siguranta in proiectele noastre. Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.