Omagiu Toto Cutugno

Omagiu Toto Cutugno

Cu participarea Orchestrei L’Italiano si a solistilor Carmine del Duca si Corrado Pugliatti!  Omagiu Toto Cutugno

Orchestra Italiană a fost creată pentru a aduce un omagiu celor mai frumoase cântece ale artistului Toto Cutugno.

Un spectacol care reia muzica de autor a celui mai cunoscut italian din lume, inclusiv melodiile interpretate de el și cele pe care le-a scris și produs pentru alți mari artiști ai muzicii italiene. Orchestra Italiană este o producție a EasyPop Music, un grup italian activ la nivel internațional din 2011, care va interpreta fiecare piesă live, îmbogățindu-l cu povești și anecdote despre artist: „Soli”, „Il Tempo Se Ne Va”, „Innamorati” și multe alte cântece grozave.

Invitati:  Carmine del Duca si Corrado Pugliatti doi artisti indragostiti de Romania care au adus muzica italiana la noi acasa.

Carmine del Duca – il intalnim la  multe evenimente din Cluj-Napoca unde cu emotie, talent si professionalism ne bucura cu cele mai cunoascute melodii italiane cunoscute la nivel international dar in acelasi timp si cu piesele lui, compuse si in limba romana.

Carmine Del Duca este un muzician melodic și chiar de mic îi plăcea să zbârnească la chitară, acum stabiit in Cluj-Napoca își împarte pasiunea muzicală între families i scena.

Corrado Pugliatti – Preot Ortodox, Artist, producător muzical Corrado Puliatti din Sicilia in Romania, tara unde doreste sa se stabileasca si sa aduca publicului muzica sa.

“ Pentru noi este o mândrie  – explică Puliatti, care a scris melodii în italiană, engleză, rusă, română, franceză și arabă – sa fim implicate in proiectul Omagiu Toto Cutugno  – adaugă Puliatti – care s-a născut pentru a încerca să profităm mereu de Made in Italy în țări , am avut și ocazia să colaborez cu  artiști români de diverse genuri, inclusiv trap. Proiectul pe care le desfășurăm il consider printre cele mai  importante: Omagiu Toto Cutugno – produs marca MiraShow un memorial  memorial Toto Cutugno care va vedea mai mulți artiști italieni implicați în teatrele românești”.

Nu este prima dată când Corrado Puliatti care a obținut mai multe discuri de aur și platină în țările Europei de Est se gaseste pe o scena din Cluj-Napoca, de data aceasta aducand un sincer omagiu lui Totot Cutugno.

Va asteptam la o seara dedicata marelui artist Toto Cutugno!

Data: 20 noiembrie, ora 20:00

Locatia: Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca

Info: 0757643978

Bilete online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.