One May Jam se întoarce

One May Jam se întoarce

În 29 și 30 aprilie, Cluj Napoca va găzdui One May Jam– festivalul de hip-hop care celebrează comunitatea, autenticitatea și artele urbane. Ediția cu numărul 5 aduce pe scena locală peste 40 de artiști din toate ramurile culturii, precum Blabbermouf, Macanache, Slim Rocka, KidCut, Gharaa, Surdu, Reco și mulți alții.

Două zile pline de activități, concerte, competiții de skateboarding, streetball, dans, workspuri și multe alte surprize care așteaptă să fie descoperite. Două zile în care celebrăm arta și aducem pe scena locală un nou concept despre ceea ce înseamnă comunitatea.

Implicarea face diferența, iar anul acesta cu ajutorul Kaufland România reușim să ducem lucrurile la următorul nivel: mai mulți artiști internaționali, concepte inovatoarea și o comunitate mai unită.

One May Jam este despre conexiune, armonie și artă, în toate felurile ei. MC, grafferi, djs, b-boys și b-girls celebrându-se unii pe alții și, totodată, cultura.

Totul a început cu un pas de dans care acum lasă o amprentă. Din dorința de a oferi înapoi culturii care ne-a crescut și inspirat am decis să organizăm un eveniment autentic, în care să adunăm laolată o întreagă comunitate, atât locală cât și internațională. Cu ocazia aniversării a 5 ani de la inființarea trupei de dans Concrete Rockers ne vom reuni la Campingul Colina și Skatepark-ul din Parcul Rozelor pentru a celebra împreună cultura și artele urbane.” Victor Almaș, Președinte Asociația Concrete Rockers.

Fii și tu un One May Jammer și hai să celebrăm împreună la One May Jam 5th edition.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.