Open Heart – Introducere în instrumente sociale pentru construirea comunității

“Vrem să aducem oamenii împreună, vrem să trăim într-un mod mai durabil, dorim să fim mai fericiți.” spune Filipa Simoes, unul din trainerii cursului Open Heart Introduction to social tools for community building, initiativă a asociaţiei Arise Education, găzduit de Casa de Cultura Permanenta în weekendul 22-23 aprilie 2016 la Cluj-Napoca.

Pe fundalul miscarii civice din Romania, un atelier experiential despre constructie de comunitate, lideranta participativ  si  decission making . Aceasta este o oportunitate unică de a te conecta cu înțelepciunea colectivă, de a explora inteligența emoțională, de a face un pas în afara zonei de confort și de a cunoaşte spațiul în care lucruri magice se întâmplă.

Organizat cu bucurie şi seriozitate, acest curs de 2 zile poate fi o experiență profundă de transformare la nivel individual și colectiv. Împreună, vom deconstrui modele mentale prin exerciții, prin dinamica de grup și jocuri. Vom învăța și practica: Forumul, acvariul, Open Space, World Cafe, metode de luare a deciziilor.

In timpul acestui proces, va fi creat și încurajat un spațiu de încredere și de sprijin reciproc. Mai multe instrumente vor fi explorate și vom învăța cum să creăm comunități puternice și durabile, susținute de relații autentice bazate pe încredere și în spiritul colaborării și partajare.

“Să îndrăznim să ne angajăm în călătoria inteligenței emoționale, unde pronumele ” eu” îl întâlneşte pe ” NOI “.” Claudian Dobos, trainer Open Heart –  Introduction to social tools for community building.

LOCURILE SUNT LIMITATE.
Pentru a-ţi rezerva un loc, te rugăm să completezi formularul de ínregistrare.

https://docs.google.com/forms/d/1bLUvpVC2W9Q1TynUF4POYvwpcIdCEKzTRlOpFs_BbC8/

Taxa de rezervare e 35 € plătită în avans, 40 € plătită la locaţie. Această  taxă reflectă costurile logistice și de organizare. Facilitarea este oferită pe principiul  Economie darului și participanții vor fi invitați să valorifice asta ca exerciţiu, parte integrantă a atelierului.

Mai multe informații la: www.arise.education.

Organizator: Arise Education

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.