Winter is coming… Let’s face it together!

Anonymous Cluj-Napoca in parteneriat cu www.ilikecluj.ro va invita sa luati parte la operatiunea Safe Winter.

Fii ceea ce trebuie sa fii! Fii uman!

In aceasta iarna iesi din ,,cutia” ta si hai cu noi! Nu este de ajuns sa avem idei, sa ne pese, sa ne dorim schimbare; schimbarea incepe cu tine!

Fiecare fiinta conteaza, toti am fost creati cu un scop. O parte din noi s-au pierdut pe drum si nu au ajuns unde trebuiau sa ajunga. Omul este cea mai complexa creatura de pe pamant, din pacate nu ne comportam ca atare…

Noi, Voi, Toti Impreuna incepem sa actionam! Cand? Acum! Pornim prin ajutorarea familiilor nevoiase, orfelinatelor si a altor institutuii care au sub acoperisul lor persoane cu povesti triste. Daca cunosti un caz social sau pur si simplu iti pasa si doresti sa faci ceva in privinta asta, acum este momentul! In saptamanile ce urmeaza vom organiza intalniri atat pentru strangerea de donatii cat si pentru distribuirea acestora lor. Impreuna cu tine promitem sa facem tot ce ne sta in putinta sa ii ajutam sa treaca cu bine de iarna asta si de cele care vor urma.


Mai jos am creat o lista cu primele cazuri sociale asupra carora vrem sa ne indreptam atentia:

1.Familia din Turda
Tala Daniel – varsta 26 ani – marime papuci 37-38, marime la haine S
Copil – varsta 3
Sotia – varsta 18 ani – marime papuci 37-38, marime haine S
Au nevoie de haine, alimente si lucruri pentru casa ( vase, produse de curatat ) ,produse pentru igiena personala, medicamente de uz general

2. Famila din Floresti (Baiatul de la Profi )
Dna Silvia , incaltaminte 37-38, haine S-M
Dnu…. , incaltaminte 41 , haine M
Denis 10 ani, incaltaminte 37-38
Denisa 9, incaltaminte 33-34
Florina 5, incaltaminte 30-31
Darius 3, incaltaminte 26-27
+ 3 copii in plasament 2 baieti si o fata
Ei au nevoie de alimente , produse de igiena persoanala, lemne de foc, medicamente de uz general. Hainele nu sunt o necesitate, cel putin o perioada buna de timp sunt asigurati.

3.Bunicuta din Gheorgeni
Marime papuci 38-39 pe timp de iarna poarta 40 pentru a avea loc sa indese mai multi ciorapi Haine are nevoie de L-XL, este mai plinuta(nu foarte)
Are mare nevoie de bani pentru cheltuieli pe timp de iarna ( nu poate vinde flori iarna), alimente , aragaz ( tip plita ) si butelie

4.Andrei
Cunosc personal aceasta familie, am crescut langa ei, Andrei este mai mare ca mine cu un an, a ramas parazilat in urma unui vaccin primit undeva in grupa mare- clasa I ( iar cu trecerea timpului devine tot mai grav ).
Andrei – 25 ani, marime pantaloni M-L, top M-L
Fetita(sora lui Andrei) – 15 ani, marime pantaloni 38-M , top M , papuci 37
Mama – 45 ani, pantaloni XL, top XL, papuci 38
Nevoi :
Alimente , haine , rechizite si daca se poate un carucior cu rotile pentru Andrei (daca se poate cu tetiera, nu isi poate tine capul singur, are nevoie de sprijin), pantaloni de trening trebuie sa ii gasim neaparat , din spusele mamei gaseste foarte greu si sunt singurul tip de pantalon pe care il poate imbraca. Fetita are nevoie de ghiozdan/ geanta pentru scoala. Produse de curatenie in casa, produse de igiena personala si evident sprijin financiar daca e posibil.

alte resurse:
http://corinakori.tripod.com/
http://www.casutabucuriei.eu/
http://www.cjcluj.ro/dgaspcc-contact/