Padurea Hoia – Baciu este cu siguranta cea mai misterioasa padure din Romania. Nu putini au fost cei care au afirmat ca Padurea Hoia – Baciu este Triunghiul Bermudelor din Romania. Mai mult decat atat, despre Padurea Hoia – Baciu se spune ca este cea mai bantuita padure din lume.  Aceasta padure are un numar impresionant de legende. Se poate spune ca fiecare turist care vine pana aici creaza o noua legenda. In ciuda faptului ca este foarte putin cunoscuta, Padurea Hoia – Baciu atrage extrem de multi curiosi.

Misterele din Padurea Hoia – Baciu

 

Padurea Hoia – Baciu este patria celor care sunt pasionati de fenomene paranormale. Despre acest loc se spune ca adesea se pot observa Obiecte Zburatoare Neidentificate. Tocmai acestea fac deliciul turistilor si curiosilor de paranormal. Aici si copacii au forma diferita fata de restul padurilor. Forma copacilor din Padurea Hoia este atat de ciudata, incat sunt cumva rasuciti.

Padurea Hoia - Baciu

Si aceste forme ciudate dau impresia ca acest loc este unul deosebit de misterios, iar pentru unii este cu adevarat infricosator. Primele poze care indica prezenta unor Obiecte Zburatoare Neidentificate in Padurea Hoia, dateza inca din anul 1968. Fotografiile au fost realizate de catre profesorul de biologie Alexandru Sift.

OZN in Padurea Hoia - Baciu

De regula OZN – urile apar fotografiate sub mai multe forme: sfere luminoase, sub forma unor mingi sau diferite puncte negre. Cu toate acestea, nimeni nu a putut confirma niciodata existenta unor astfel de OZN – uri. Probabil ca tocmai de aceea, Padurea Hoia  – Baciu este din ce in ce mai atractiva pentru turisti.

In aceasta padure mai exista o legenda. Este vorba despre o poiana ce are o forma perfect rotunda. Despre aceasta poiana se spune ca este un adevarat portal intre 2 universuri si ca adesea acolo au fost zarite fantome. Desigur ca si aceste umbre sau fantome au fost fotografiate de-a lungul timpului. La fel ca si in cazul OZN – urilor, nici aceste fenomene nu s-au putut confirma oficial, asa ca au ramas doar la stadiul de mituri.

Fantoma in Padurea Hoia - Baciu

Sursa foto: Descopera.ro

O alta curiozitate despre Padurea Hoia  – Baciu se refera la oamenii care trec prin padure. Mai exact acestia capata anumite stari de greata si ameteli. Gratie acesor mituri, Padurea Hoia  – Baciu atrage foarte multi turisti si curiosi, dornici sa descopere lucruri paranormale.

Va invitam sa faceti o vizita pana la Padurea Hoia  – Baciu, pentru a va convinge de existenta fenomenelor paranormale.

https://www.youtube.com/watch?v=m6es9Qk3jAs