Parcare aeroport Cluj

Exista momente in care preferi sa folosesti masina personala de acasa pana la aeroport, cand pleci in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri de exemplu? Cert este ca masina reprezinta cea mai comoda de transport deoarece nu depinzi de nimeni. Un lucru valabil si atunci cand revii din calatorie.

Daca intentionezi sa alegi o parcare privata in zona unui aeroport atunci trebuie sa tii cont de cateva criterii, in concordanta cu necesitatile tale, sa consulti mai multe oferte, astfel este bine sa alegi o parcare aeroport cluj cat mai ieftina, bine pazita, cat mai aproape de Aeroportul International Avram Iancu Cluj.

Trebuie sa tii cont de distanta de la parcare pana la aeroport. In cazul in care optezi pentru parcare privata la aeroportul din Cluj trebuie sa tii cont si de distanta care trebuie parcursa de la parcare pana la aeroport. Exista companii care ofera transfer gratuit indiferent de ora la care ai zborul asa ca nu trebuie sa iti faci probleme ca nu vei ajunge la timp. Recomandat este sa iti faci o rezervare cu cateva zile inainte de calatorie pentru a te asigura de faptul ca exista locuri libere si pentru a economisi timp la predarea autoturismului.

Exista o noua parcare ieftina in apropiere de aeroportul din Cluj. Parcare aeroport Cluj este cel mai nou si cel mai bun serviciu de parcare din intreaga Transilvanie. Unul din marile avantaje este oferit de faptul ca aceasta parcare este cea  mai apropiata de aeroportul din Cluj. Este situata la doar 1 minut distanta de aeroport, asta daca alegi sa mergi pe jos. Capacitatea parcarii este mare, de 200 de locuri. Daca ar fi sa luam in calcul marimea aeroportului Cluj, parcare privata langa aeroportul Cluj ofera un numar mai mult decat rezonabil de locuri in care masina te poate astepta.

Afla toate costurile pe care le implica aceasta parcare. Trebuie sa cauti o companie de incredere, sa te documentezi, sa citesti parerile altor clienti pentru a evita sa te trezesti cu surprize la final. Trebuie sa te asiguri de la inceput sa stii care sunt costurile pe care le implica perioada aleasa. Una este sa lasi masina pentru doua zile, o saptamana sau chiar mai mult. Pentru perioade mai indelungate exista varianta de a negocia preturile pentru a ajunge la o varianta cat mai convenabila pentru ambele parti.

Unul din cele mai mari avantaje oferite de o parcare privata este aceea ca nu mai trebuie sa te rogi de prieteni si cunostinte sa te insoteasca la aeroport iar la intoarcere masina va fie exact acolo unde ai lasat-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.