Părinte inFlorești și Mamprenoare te indeamnă să Dăruiești

Dăruiești

Asociația Părinte inFloresti in parteneriat cu Mamprenoare și in colaborare cu Bucătăria Zen si Kasta’s, vă invită să vă implicați in proiectul de generozitate și intrajutorare comunitară ‘ Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești ‘, desfășurat in perioada 07 – 17 aprilie 2020.


In cadrul acestui proiect, vă puteți implica Dăruind :
1. Povesti de viata, pline de suferințe și lacrimi, ale unor familii care considerati că au nevoie de sprijinul comunității.
Scrieți-ne pe laura@parinteinfloresti.ro o poveste de viață a unei familii nevoiașe menționând lucrurile de care au nevoie până la data de 11 aprilie și noi vom incerca să ii acoperim nevoile cu sprijinul comunității.

2. Donatii materiale pentru intreaga familie sub formă de produse alimentare neperisabile. Dacă doriti să donați alimente pentru familiile in nevoie, puteti să le strângeti intr-o cutie, să le impachetați, să puneti o etichetă pe ea care să conțină detalii referitor la conținut și să ne contactati in vederea livrarii sale catre beneficiari. Dacă dorești să fii contactat de beneficiarul actului tău de generozitate, puteți să menționați pe cutie și numărul Dvs de telefon sau adresa de email.

3. TIimp
Scrieți-ne pe laura@parinteinfloresti.ro dacă doriți să sprijiniți proiectul și să livrati pachete catre o familie nevoiașă și dăruind membrilor acesteia lucrurile de care au nevoie. Noi vă vom pune in contact cu aceștia.

4. Donatii sau sponsorizari
Puteți alege să faceți donații sau sponsorizari in contul asociatiei in vederea :
– achizitiei de meniuri pentru medicii de la Ambulanta, in colaborare cu Bucataria Zen
– sprijinirii persoanelor care realizeaza masti sau viziere, atat de necesare in aceasta perioada
– sustinerii financiare cu materiale necesare a personalului medical de la Spitalul de Boli Infectioase din Cluj-Napoca.

5. Ambasador al optimismului
Puteti alege sa ajutati la raspandirea unei ” epidemii de Sanatate si Optimism ” purtand tricoul ” Totul va fi bine ” pe care il puteti achizitiona de la Kasta’s; o parte din suma adunata prin vanzarea acestor tricouri este directionata catre sustinerea medicilor din linia I de la Spitalul de Boli Infectioase din Cluj-Napoca care lupta impotriva Covid 19, in aceasta perioada.

Implicați-vă pentru oamenii de lânga Dvs, pentru comunitatea din care faceți parte și in primul rând pentru Dvs și copiii Dvs, oferindu-le acestora adevărate lecții de viață !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.