Persoanele vârstnice și cele vulnerabile la contactarea coronavirus, pot contacta inițiativa „Vă ajutăm din Cluj” pentru livrarea alimentelor și a medicamentelor necesare

Vă ajutăm din Cluj

Avem bucuria să vă anunţăm că începând de astăzi este operaţional call-center-ul mişcării Vă ajutăm din Cluj la nr. de tel 0364.406.517.

Vă ajutăm din Cluj este o mişcare civică înfiinţată în data de 16.03.2020 de către asociaţiile Vedem Just, Civic Suport și Clujul

Sustenabil, la care s-a alăturat CPVP – Center for Peace and Violence Prevention. Scopul mişcării este a ajuta persoanele vârstnice şi cele vulnerabile la Covid-19 procurând contra cost produsele alimentare şi medicamentele de strictă necesitate. De asemenea, voluntarii noştri pot oferi informaţii sau consilierea necesară în această perioadă.

Toţi voluntarii care participă la această mişcare civică sunt înregistraţi la ISU Cluj-Napoca după ce au semnat declaraţia de confidenţialitate şi asumarea riscului în activităţile de voluntariat desfăşurate pe teritoriul judeţului.

Oricine este dispus să se implice și să ajute, o poate face pe Facebook în grupul ”Vă ajutăm din Cluj!”:
https://www.facebook.com/groups/2550667518542414/ ..

Cristi Danileț din partea VeDem Just , tel. 0742182581, cristivdan@yahoo.com , fb.com/cristi.danilet;

Camelia Gui din partea Clujul Sustenabil , tel. 0745451396, gui.camelia@gmail.com , fb: Cami Gui;

Ina Ferhane din partea C.P.V.P. , tel. 0727385742, ina.ferhane@gmail.com , fb: https://www.facebook.com/ina.rac .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.