Peste 3.000 de copii, părinţi şi bunici la cea de-a VI-a ediție Bucurie în Mişcare Cluj-Napoca

Peste 3.000 de copii, părinţi şi bunici au participat, în 1 și 2 iunie la cea de-a VI-a ediție  Bucurie în Mişcare Cluj-Napoca. Concursul de Kendama a înregistrat un număr record de participanți în istoria evenimentului nostru.

Ne-am amintit împreună de Jocurile Copilăriei, iar la scena amenajată între Cluj Arena și Sala Polivalentă au fost organizate peste 50 de numere de cântec, dans și demonstraţii de fitness, Tae Bo, Jumper, Karate, Khai Bo, Burn&Pump și Zumba. Printre numere, s-au remarcat gimnasetele de la CSM, formațiile de dans ale Palatului Copiilor și Clubului TDance premiate săptămâna trecută la concursul internațional din Croația, dar și Majoretele Magic.

Artiștii, dar și câștigătorii concursurilor sportive de baschet, ping-pong, fotbal și badminton desfășurate pe terenurile amenajate la Bucurie în Mișcare Cluj au fost răsplătiți cu premii, diplome și medalii.

Pentru prima oară, la Bucurie în Mișcare România, 160 de copii și tineri s-au înscris la concursul de Kendama, într-o singură zi. Desfășurată pe două niveluri, amatori și profesioniști, competiția a durat mai bine de 3 ore.

Prima ediție Bucurie în Mișcare a fost organizată 2012. De atunci, evenimentul a căpătat amploare și am crescut de la an la an. Anul acesta am ajuns în 16 orașe din România. Peste tot am amenajat locuri și terenuri de joacă. I-am învățat pe cei mici despre Jocurile copilăriei din vremea părinților. Ne bucură dorința de joacă în aer liber a copiilor, dar și a adulților. Chiar dacă uneori a plouat sau a bătut vântul, oamenii și-au luat pelerine sau umbrele și au rămas alături de noi, plini de tonus și bună dispoziție. Sunt fericită să constat că Bucurie în Mișcare scoate lumea afară din case și aduce zâmbete pe fețele copiilor. (Paula Șipoș, coordonator național Bucurie în Mișcare România)

Imaginile cu participanții, dar și poveștile care s-au întâmplat în timul evenimentelor le găsiți pe bucurieinmiscare.ro și pe pagina noastră de facebook.

Campania Bucurie în Mișcare România a vizitat până acum 14 orașe și a adunat peste 35.000 de participanți de toate vârstele. În 3 și 4 iunie ne găsiți la Galați și la Bacău!

O dată cu campania Bucurie în Mișcare 2017, am lansat și provocarea ”1 Milion de secunde de mișcare”. Ne dorim, ca anul acesta să adunăm 1 Milion de secunde, împreună cu toți cei care iubesc mișcarea. Oricine dorește să contribuie la realizarea țintei finale trebuie să încarce un clip care implică mișcare, pe pagina www.bucurieinmiscare.ro!

dav

Bucurie în Mişcare România este cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din din ţara noastră. În perioada 12 mai – 4 iunie, Bucurie în Mişcare se desfăşoară în 16 oraşe din România şi este organizată de Asociaţia 11even  www.11even.ro  cu sprijinul: Kaufland România www.kaufland.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.