Peste 60 de universitati si institutii de invatamant din Europa si America vor fi prezente la RIUF Cluj Napoca

Pe 9 octombrie, Sala Polivalenta din Cluj Napoca devine punctul de intalnire al celor mai importante universitati internationale si a profesionistilor din peste 10 de domenii de activitate cu cei interesati de oportunitatile de studiu in Romania sau in strainatate, cu ocazia celei de-a XXIII-a editii RIUF – The Romanian International University Fair.

Peste60 de expozanti din Europa si America s-au pregatit de intalnirea cu tinerii romani, dornici sa afle informatii despre cele mai bune programe de studiu din Romania si din strainatate.

Peste 60 de universitati si institutii de invatamant din 9 tari vor participa la RIUF in aceasta toamna

Universitati si institutii de invatamant din 9 tari precum Marea Britanie, Olanda, USA, Romania si Germania vor fi prezente pe 9 octombrie, la Sala Polivalenta. Printre acestea se numara mai mult de 10 de universitati aflate in topul celor mai importante institutii educationale din lume, printre care si University of Groningen, University of Birmingham, University of Nottingham.

Tot ce trebuie sa stii despre bursele oferite studentilor romani si posibilitatile de finantare pentru studiile in strainatate

Vizitatorii vor putea afla informatii despre cele peste 6000 de programe de studiu (licenta, masterat, doctorat) puse la dispozitie de universitatile care vor participa la targ. De asemenea, ei pot afla mai multe despre sursele de finantare, procedurile de aplicare, dar si despre fonduri de burse de peste 3.000.000 de euro oferite pentru studiul in Marea Britanie, Germania sau Olanda pentru studentii romani.

Facultate in strainatate sau… in Romania?

Cei care inca nu sunt decisi unde vor sa invete mai departe pot interactiona si cu cele mai consacrate institutii de invatamant din Romania. Reprezentantii celor mai importante universitati din zona Transilvaniei, printre care si Universitatea Babes Bolyai, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, vor putea raspunde la intrebarile celor isi cauta un program de licenta, masterat sau doctorat.

Afla tot ce trebuie sa stii despre studiile in Romania si in strainatate. Inscrie-te pe www.riuf.ro  si vino la Sala Polivalenta pe 9 octombrie 2018. Inregistrarea pe site iti permite accesul pe toata durata evenimentului, la targul de universitati si la conferinta RIUF YouForum.

Cei care nu pot ajunge la evenimentul care va avea loc la Cluj Napoca, se pot inscrie la editiile din Bucuresti (6-7 octombrie), Iasi (11 octombrie) sau Constanta (13 octombrie).

Despre Grupul Educativa

Educativa este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele Educativa se numara serviciile de consiliere educationala Edmundo, Universalio si Edmerica, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.