Peste 600 femei antreprenor si manager se reunesc la Conferinta de Leadership Feminin The Woman din Cluj-Napoca

Conferinta de Leadership Feminin The Woman reuneste pe 21 martie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca, peste 600 de femei manager si antreprenor din Romania, dornice sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala si personala.

Sub tematica The Woman: Cea mai buna versiune a ta!, femei de renume contureaza  agenda editiei de anul acesta precum Maia Morgenstern, Olga Johnston Antonova, Catalina Ponor, Melania Medeleanu, Iuliana Tudor, Antoinia Norman sau Ela Moraru care vin sa inspire prin pasiunea, dedicarea si munca pe care au depus-o de-a lungul carierei.

Povestea provocarilor din spatele succesului

Evenimentul va include in 21 martie prezentari axate pe leadership si antreprenoriat, dar si un panel de debate despre provocarile intalnite de-a lungul carierei. Mona Nicolici, Sinziana Maioreanu si Doina Cepalis vor prezenta celor 600 femei provocarile ce se afla in spatele povestilor de success.

Mona Nicolici este Head of Sustainability Unit @ OMV Petrom, cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze. De peste 10 ani, Mona Nicolici a fost jurnalist de televiziune, fiind pe rand redactor de stiri, producator, editor si prezentator. Dupa o cariera jurnalistica de succes, Mona a ales sa se implice in proiecte de educatie pe care le dezvolta in cadrul OMV Petrom. „Tara lui Andrei”, „Romania meseriasa” sau „Acces la viata” sunt doar cateva dintre initiativele pe care le-a demarat in ultimii 10 ani de activitate cu rezultate concrete pentru mediul social din Romania. Pasiunea, dedicarea si adaptabilitatea sunt atuurile pe care Mona le-a dovedit in traseul profesional plin de provocari.

 „Am invatat si sa am rabdare. Si, mai ales, sa schimb atunci cand am gasit oportunitatea si am simtit ca e momentul. Am riscat si atunci cand am plecat din televiziune si cand m-am hotarat sa lucrez pentru Petrom. Ce stiam sigur era faptul ca, orice meserie as fi ales, voiam sa fiu cea mai buna. Sa fac altfel decat altii. Sa schimb lucrurile in jurul meu.”, declara Mona pentru o publicatie nationala.

Alaturi de Mona Nicolici, Sinziana Maioreanu va vorbi managerilor si antreprenorilor despre experienta avuta de-a lungul carieri.  CEO in cadrul Aegon, compania aflata pe locul 8 in piata asigurarilor de viata si locul 4 in cea de pensii private, Sinziana are o experienta de peste 20 de ani in domeniul financiar. Timp de 9 ani a facut parte din ING Bank and Insurance din Romania unde a detinut functia de Electronic Banking Officer. Experienta si viziunea complexa au contribuit la performanta sa, astfel ca Sinziana a reusit sa isi lase amprenta pe fiecare proiect in care a fost implicata.

Din pozitia de CEO in cadrul Signal Iduna, a coordonat lansarea companiei pe piata locala si pozitionarea ei in top 3 firme de asigurare de sanatate. In 2010, Sinziana s-a alaturat companiei Aegon in calitate de Director de Vanzari, in doar 2 ani fiind promovata in pozitia de CEO.

Femeia care a vandut produse romanesti asiaticilor la ei acasa

Femei puternice, lideri in comunitatea din care fac parte vin in cadrul panelului de debate: Challenging Myself sa impartaseasca din experinta dobandita in cadrul functiilor de leadership din companii multinationale, dar si sa dezbata despre cum provocarile si motivatia te determina sa devii cea mai buna versiune a ta.

Alaturi de Sinziana Maioreanu si Mona Nicolici, The Woman o aduce pe scena evenimentului pe Doina Cepalis, CEO la Te-Rox Prod, cel mai mare producator de scaune auto pentru copii din Europa.

Doina este una dintre cele mai puternice femei din Romania care a reusit in trei luni sa reorganizeze activitatea fabricii, iar in mai putin de cinci ani a devenit lider european pe o nisa mai putin exploatata. „Cred ca un lider exista in primul rand prin valorile lui si prin ce poate construi in echipa, poate o femeie este mai sensibila si exagerat de responsabila. Pe plan extern, in relatiile cu clientii, m-a ajutat ca sunt femeie, am avut un capital de incredere in plus.”, declara Doina pentru o publicatie nationala.

In prezent, compania are un rulaj anual de aproximativ 25 de milioane de euro, in 2007 pornind de la un capital de 10.000 euro. La mai putin de 30 de ani, Doina a primit functia de conducere intr-o intreprindere din Roman, la care a devenit ulterior actionar.

Primii speakeri The Woman Workshops – implicarea constanta in educatie si antreprenoriat

The Woman reprezinta sursa de inspiratie profesionala si personala a antreprenorului feminin.  The Woman sarbatoreste femeile lider pe parcursul anului prin workshopuri dedicate antreprenorilor.

The Woman Entrepreneurship Workshops este primul workshop ce da startul unor serii de evenimente conexe Conferintei de Leadership Feminin The Woman. In 19 aprilie la Hotel Platinia Luxury Suites Vlad Andriescu (Redactor-sef Start-up.ro) si Anca Serban (Fondator ManierArt) vor sustine workshopuri axate pe importanta deschiderii unui business si eticheta in business.

The Woman Parenting Workshops este workshopul adresat laturii mai personale a femeii: postura de mama. Workshopul a prins contur din dorinta de a oferi mamei si micutului increderea si curajul, informatiile corecte pentru o baza solida atat pentru mama cat si pentru copil. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stanese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) si Nadia Tataru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) vor sustine in 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor.

Conferinta de Leadership Feminin The Woman are loc pe 21 martie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca si este evenimentul cheie a leadershipului feminin sub umbrela sa urcand pe scena  speakeri de renume precum Catalina Ponor, Maia Morgenstern, Olga Johnston Antonova, Iuliana Tudor si Antoinia Norman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *