Petrece o zi minunata in Cluj

o zi minunata in Cluj

O zi minunata in Cluj nu este doar un basm. Printre aglomeratie si claxoane, ziua noastra se poate transforma radical. Fiecare dintre noi avem nevoie de cel putin o zi minunata. Ei bine, ziua devine mult mai buna daca asa incepe dis de dimineata. In articolul de astazi va invitam sa cititi cum sa petreceti o zi minunata in Cluj, capitala Transilvaniei. Evident ca o astfel de zi depinde in mare masura si de vremea de afara, insa acum este o perioada extrem de prielnica pentru petrecerea unei astfel de zile.

O zi minunata in Cluj incepe de dimineata

 

Dimineata in Cluj

foto

Cafeaua este unul dintre incredientele necesare pentru a incepe o zi minunata in Cluj. Aceasta se poate servi acasa, la diferite terase, la unul dintre cele 2 mall-uri, la locul de munca, pe strada sau oriunde ne face placere. Cei mai matinali dintre noi pot incepe ziua facand jogging in Parcul Central sau in oricare alt parc din oras.

Gradina Botanica  este un loc adorbail ce reprezinta Clujul extrem de bine. Astfel, in cursul dupamiezii si pe perioada unei zile toride de vara puteti face o vizita pana la acest obiectiv superb. O vizita la Gradina Botanica face mai usor de suportat canicula de afara, plus ca este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Cluj.

Lac gradina botanica

Cei care vor sa petreaca o zi superba in Cluj pot merge in parcuri, pe Cetatuie, la unul dintre strandurile din oras sau din apropiere sau de ce nu pot evada pentru cateva ore din aglomeratia urbana. Astfel, cei doritori pot face o vizita pana la Salina Turda sau Cheile Turzii ( sunt relativ aproape de Cluj ).

O zi in orasul nostru se incheie cu o petrecere

 

Anul 2015 este anul petrecerilor in capitala Transilvaniei. in acst an aici au loc foarte multe petreceri, festivaluri si diferite evenimente nocturne. Daca tot ati ales sa petreceti o zi in Cluj, atunci cu siguranta veti dori sa petreceti si o seara cel putin la fel de faina. Pentru perioadele in care nu sunt festivaluri in desfasurare, puteti alege sa va petreceti seara in unul din pub-urile sau cluburile din oras.

seara in Cluj

foto

O zi minunata in Cluj este ceva foarte usor de realizat, practic tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va aflati in acest oras minunat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *