Photo Marathon ofera o experienta fotografica completa timp de 4 zile la Cluj-Napoca

Desfasurat in perioada 13-16 octombrie la Cluj-Napoca, Photo Marathon aduna in acelasi loc peste 300 de pasionati de fotografie din zona Transilvaniei, oferindu-le astfel o experienta unica si completa.

Photo Marathon aduce in atentia publicului lucrari ale fotografilor Adi Bulboacă, Hajdu Tamas, Alex Gâlmeanu si Vlad Cupsa, care vor fi expuse in locuri neconventionale din Cluj-Napoca. Astfel, in cele 4 zile de eveniment, vizitatorii vor putea experimenta arta foto in Gara mica din Cluj (Omul din tren – Adi Bulboaca), in fostul cinematograf Urania (Cinemagraphs – Alex Galmeanu), la Atelier Cafe (My side of the concert – Vlad Cupsa) si la Turnul Croitorilor (Greatest clicks – Hajdu Tamas). In prima zi de eveniment, vizitatorii sunt așteptati la vernisajul lui Vlad Cupsa de la Atelier Cafe de la 18:30 si la vernisajul lui Adi Bulboaca de la Gara mica, de la 19:30.

Elementul care pune insa in miscare intregul concept este reprezentat de competitia foto, unicul eveniment de acest tip din Transilvania. Pe 15 octombrie, timp de 8 ore, participantii trebuie sa realizeze poze care sa ilustreze cel mai bine cele 4 teme propuse de catre juriu si trase la sorti in ziua evenimentului. Totul se bazeaza asadar pe spontaneitate, pe imaginatie si creativitate, participantii avand posibilitatea de a castiga premii in valoare de 6.000 de lei. In plus, la sfârsitul evenimentului, cele mai bune lucrari din competitie sunt promovate si expuse timp de 2 saptamani intr-o expozitie speciala. Din juriul competitiei fac parte Laura Balc, Calin Ilea, Chris Nemes si Vlad Cupsa, fotografi profesionisti din Cluj-Napoca.

Cei care doresc sa participe la competitia foto, se mai pot inscrie prin completarea formularului http://photomarathon.ro/Account/Register.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe site-ul www.photomarathon.ro sau pe pagina de Facebook Photo Marathon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.