Piesa Dineu cu prosti, la Cluj Napoca

Dineu cu Prosti e o piesa vesnic actuala. In primul rand prin calitatea scriiturii si , fara doar si poate , datorita transparentei actiunii, usor de adaptat in orice societate posibila.

Personajul principal este un mare naiv, el face parte din familia personajelor etalon ce au fost intruchipate de mari artisti ai tuturor timpurilor.

Ceea ce creeaza deliciul acestei piese este confruntarea intre cinismul declarat sustinut de suficienta celor care cred ca reprezinta miezul societatii si oamenii simpli, retrasi, inteligenti dar timizi, potential creatori,care se trezesc fata-n fata cu situatii limita.

“Sper ca publicul atasat Teatrului National sa se bucure din plin la aceasta comedie cu o cariera de invidiat si sa aprecieze calitatea exemplara a distributiei, cea mai buna distributie posibila a unui Dineu cu prosticat se poate de …special”. (Ion Caramitru)

Piesa Dineu cu prosti, de Francis Veber, va avea loc in data de 22 octombrie 2018, de la ora ora 20.00, la Opera Nationala.

Biletele se gasesc la urmatoarele preturi: categoria 1: 120 lei;  categoria 2: 100 lei si se pot achizitiona online de pe site  https://startickets.ro/event.php?id=15777

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.