Premiera comediei Cocktail

Stralucitoare si surprinzatoare – Maia Morgenstern si Carmen Tanase  –  va invita la Cocktail – o petrecere magica – menita sa implineasca marele vis al protagonistelor : doua femei frumoase, fermecatoare si pline de viata, decid sa refuze rutina, sa risipeasca umbrele si sa spulbere neimplinirile trecutului, sperand fiecare o noua sansa la dragoste, cu convingerea ca pentru iubire nu e niciodata prea tarziu.

Flavia si Gianna – doua prietene temperamentale, impart de cativa ani acelasi apartament, dupa separarea de fostii lor soti, dar nu au – in nici un caz si sub nici o forma – aceleasi principii de viata. Resemnarea in urma despartirii este doar o aparenta bine intretinuta de viata lor activa si plina de contraste comice: cel mai asteptat moment la job este sfarsitul programului, vacantele au in spate luni intregi de economii, pentru diete ratate exista croiala pe bie, pentru iesirea din rutina- spalatul vaselor, iar alcoolul nu este o solutie pentru nimic.Nevoia de iubire nu se compenseaza.Si totusi un Cocktail  …o privire ….o intalnire …si viata se schimba, totul se schimba ….iar marea surpriza nu se va lasa asteptata.Magic ! Sigur va fi magic ! Magic ! Magic ! Dar … consecintele unei petreceri sunt intotdeauna imprevizibile . Va fi ….magic  ???

Cocktail     de Aldo Nicolaj  ,  o comedie fabuloasa marca Maia Morgenstern si Carmen Tanase, cu Jawad Mohammad Shahbazimoghadam, Florina Gleznea si Viviana Gherasim.

 Regia: Mariana Camarasan

Data: 18 noiembrie 2019, ora 20:00

Locatia: Opera Nationala Romana

Bilete online: startickets.ro

Categoria I 120 lei

Categoria II 100 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.