Premieră: ”Tradițional”-ul Andrei de la Cluj-Napoca, primul concert sold-out al unui cantaret român

Andra

Cea mai mare sală de evenimente din țară, BTarena, va fi plină până la refuz de Ziua Națională. Cu o lună și jumătate înainte de 1 Decembrie, deja toate biletele puse în vânzare pentru “Tradițional”, concertul Andrei, sunt epuizate. Astfel, mii de clujenii vor petrece Ziua Națională ascultând muzică românească.

Alături de Andra, pe scenă vor urca invitați speciali printre care Ionuț Dolănescu, Mioara Velicu, Veta Biriș, Constantin Enceanu, Ionut Fulea, Adrian Daminescu, Săndel și Aurora Mihai, Mirabela Dauer, Uddi! Ei vor fi acompaniați de orchestra fraților Vasile și Vitalie Advahov. Artista va oferi și momente inedite publicului, inspirate din repertoriul Mariei Tănase, dar și piese cu influențe hip-hop. Ca spectacolul să fie complet, o trupă de dans coordonata de Larisa si Marin Barbu au pregătit coregrafii speciale.

O echipă de peste 100 de persoane se deplasează la Cluj pentru ca producția să fie la cel ma înalt nivel. Regia, sonorizarea și scenografia sunt foarte importante pentru Andra.

Andra și-a dorit ca prin “Tradițional” să aducă un omagiu muzicii care face inimile românilor să bată în același timp și a reușit să aducă mii de oameni împreună atât în țară, la București, Bacau, Oradea, Galați, Mioveni, urmează și Craiova, cât în Londra și la Chișinău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.