Primăria Cluj-Napoca, împreună cu Prof. dr. Rada Mihalcea, cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca, organizează cea de-a VI-a ediție a concursului anual pentru cei mai buni tineri cercetători români în știință și inginerie,  Premiile “Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie“.

Aceste premii anuale, inițiate în anul 2015, recunosc tinerii cercetători din domeniul științei și ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelență și au adus contribuții extraordinare în domeniul lor de specialitate și societății.

Câștigătorii acestei ediții a concursului vor primi premii în bani (Locul I 3000 $, Locul II 2000 $ si Locul III 1000 $), mențiuni speciale precum și diplome de merit.

La acest concurs pot participa toți cei care lucrează în cercetare într-un domeniu de știință sau inginerie, la universități, institute de cercetare sau companii din întreaga țară. Candidații nu trebuie să depășească vârsta de 35 de ani, împliniți până la data de 31 decembrie 2020 (inclusiv).

Termenul limită de înscriere la concurs este data de 10 iunie 2020.

Informații suplimentare despre condițiile de participare la concurs se găsesc pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro, la secțiunea specială dedicată:

Premiul Tineri Cercetători în știință și inginerie

Nominalizările vor fi evaluate de o comisie formată din cercetători din domeniul științei și ingineriei, prezidată de Prof. Dr. Rada Mihalcea (University of Michigan).

Acest proiect este suținut și de mediul privat, partenerii Premiilor „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie” 2020 fiind Emerson și Terapia – o companie Sun Pharma.