Primăria Cluj-Napoca susține campania națională Let’s Do It, Romania!

campania națională Let’s Do It, Romania!

Primăria Cluj-Napoca susține campania națională „Let’s Do It, Romania!” și îi invită pe clujeni să ia parte la Ziua de Curățenie Națională, care va avea loc sâmbătă, 16 septembrie 2023.    campania națională Let’s Do It

În Cluj-Napoca, acțiunea se va desfășura în zona Becaș și în Hoia – zona Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”. 35 voluntari și angajați ai primăriei vor participa sâmbătă la la acțiunea din zona Becaș.

Clujenii sunt așteptați în data de 16 septembrie să strângă deșeurile din natură și să petreacă o zi împreună cu oameni dornici să facă fapte bune.

Înscrierile se pot face la https://membership.letsdoitromania.ro/.

Pentru informații suplimentare pot fi contactați coordonatorii județeni https://letsdoitromania.ro/contacte/.

Devenit deja o tradiție, evenimentul implică și alte 191 de țări care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri.

Din 2009 pana în prezent, în cadrul Zilei de Curățenie Națională, peste 2.200.000 de voluntari au luat parte la acțiunile Let’s Do It, România! desfășurate la nivel național.

Ca o recunoaștere importantă a impactului constant și consistent asupra durabilității globale a mediului, pe data de 24 iulie 2023, la Roma, eforturile World Clean-up Day au fost apreciate cu Premiul Națiunilor Unite pentru Mobilizare pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.