Primavara incepe cu Targul de Cariere!

Targul de Cariere 2023

Anul 2022 a inregistrat cel mai mare numar mare de angajari din ultimii cinci ani. Acest lucru a fost ilustrat si prin intermediul cifrelor extrase din cadrul evenimentelor Targul de Cariere. Cele sapte evenimente au confirmat interesul crescut al candidatilor si companiilor pentru piata fortei de munca si au reunit 18 664 de participanti si 250 de angajatori, care au pus la dispozitie candidatilor un total de 8482 de locuri de munca. De asemenea, Targul de Cariere a inregistrat un numar de 269 213 vizitatori online, in timp ce interviurile cu reprezentantii companiilor, transmise direct de la evenimente, s-au bucurat de un numar de 36 719 de vizualizari. In baza cifrelor din sezonul de toamna si a tendintelor actuale, se asteapta ca interesul pentru ofertele de pe piata muncii si pentru employer branding sa se mentina la cote inalte si la inceputul anului 2023, chiar daca unii analisti preconizeaza o incetinire a angajarilor. Targul de Cariere 2023

Indiferent daca esti in cautarea unui loc de munca, doresti sa iei pulsul mediului profesional, urmaresti atragerea de talente in compania ta sau cresterea notorietatii brandului de angajator, la Targul de Cariere ai oportunitatea sa iti indeplinesti obiectivele. Targul de Cariere se intoarce cu un nou sezon de evenimente si pune piata muncii in miscare in sase dintre cele mai importante orase ale tarii si capitala Republicii Moldova: Sibiu, Cluj-Napoca (15-16 martie), Oradea, Targu Mures, Chisinau, Iasi si Brasov..  Targul de Cariere 2023

Zeci de companii locale si internationale au confirmat deja prezenta la evenimentele de recrutare din primavara acestui an, iar reprezentantii acestora asteapta cu nerabdare sa interactioneze direct cu participantii si sa le prezinte variate oferte de angajare. Asemeni editiilor precedente, si de data aceasta vor fi prezente companii din diverse domenii de activitate, precum: inginerie si IT, productie si tehnica, auto si automotive, HoReCa, logistica si transport, telecomunicatii, comert, marketing si comunicare, servicii si BPO, resurse umane, financiar, bancar, farmaceutic, medical si nu numai.

Targul de Cariere pune si primavara aceasta piata muncii in miscare, oferind companiilor variante multiple de employer branding, iar celor aflati in cautarea unui loc de munca numeroase oportunitati profesionale. La Targul de Cariere, noi mereu venim cu oportunitati, iar participantii aleg cum le transforma, a declarat Maria Petruta, PR Manager la Targul de Cariere.

Mai multe informatii despre calendarul si programul evenimentelor din aceasta primavara pot fi consultate pe targuldecariere.ro, dar si pe paginile de social media ale evenimentului – Facebook, LinkedIn, Instagram si Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.