Primii 20 de ani cu trupa Taxi – turneu aniversar

Acum 20 de ani, in 1999, Romania traia experienta unei eclipse de Soare, premier era Radu Vasile si presedinte Emil Constantinescu. Un dolar era aproape 18.000 lei vechi, nu intrasem inca in Uniunea Europeana, la festivalul de la Mamaia, castigau la sectiunea Slagare – Valahia cu “Banii si fetele” si Andre cu “Libera la mare”.

Intelegeti de ce a fost nevoie sa apara trupa Taxi?!

Sunt 20 de ani de cand Taxi e pe piata muzicala autohtona, ani in care au compensat nevoia publicului pentru muzica autentica, versuri inteligente si emotionante. Plus o atitudine sociala constanta si coerenta.

“Cele doua cuvinte”, “Aici sunt banii dumneavoastra”, “Ai închis marea in ochi”, “Mi-e dor si doare”, “Cainele comunitar”, “Jumatatea mea”, “Cineva, inaintea ta”, “Criogenia Salveaza Romania”, “Despre smerenie”, “Nu mai ești” sunt doar cateva dintre piesele TAXI pe care le-a fredonat o tara intreaga.

Taxi anunta turneul national aniversar #Primii20deAni care va avea loc in aceasta toamna: Constanta – 12 octombrie, Buzau-13 octombrie, Bistrita – 18 octombrie, Brasov -19 octombrie, Cluj-24 octombrie, Deva-25 octombrie, Timisoara-26 octombrie, Focsani-13 noiembrie, Iasi-14 noiembrie, Tg Mures – 2 decembrie, Baia Mare – 3 decembrie, Satu Mare – 4 decembre.

 Spectacolul va fi o excursie in timp cu toate super hiturile Taxi si povestile din spatele lor, cu istorii despre videoclipurile care au facut istorie, dar si o exemplificare cum in muzica poti sa ramai in atentia publicului urmandu-ti crezurile si fiind autentic.

Publicul bucurestean va putea vedea o versiune simfonic a celor mai cunoscute piese Taxi pe 8 noiembrie la Sala Palatului.

Primii 100 de cumparatori beneficiaza de un tarif preferential al biletelor, pentru fiecare oras in parte. Bilete pe Sublime.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.