Jucătorii echipei României de Cupa Davis au efectuat azi primul antrenament oficial, în formulă completă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, înaintea duelului cu Spania programat la sfârșitul acestei săptămâni.

“Am rămas impresionat de ceea ce am văzut aici, e o sală minunată. Ne bucurăm mult că jucăm în asemenea condiții și sper să se vadă asta în meciul care urmează. Lotul Spaniei este unul foarte puternic, chiar dacă au venit fără Nadal și Ferrer. Sunt jucători foarte buni, foarte puternici, categoric pleacă cu prima șansă, dar noi nu avem nimic de pierdut și sper să facem un meci cât mai bun. Sper să jucăm cu sala plină, ne-ar ajuta foarte mult acest lucru”, a declarat Adrian Ungur.
„Ne place foarte mult la Cluj. Este o suprafaţă care mă avantajează. Abia aştept să încep meciurile. Ar fi frumos să avem o sală plină şi atmosferă plăcută”, a declarat Marius Copil.
“Ne bucurăm că suntem la Cluj într-o sală superbă şi un oraş frumos. O victorie cu Spania ar fi extraordonară mai ales că au una dintre cele mai mari armate din tenisul mondial. În plus, am putea ajunge la baraj pentru Cupa Mondială. Diferenţa dintre noi şi Spania este mare. Sunt favoriţi, dar noi jucăm acasă și avem şansele noastre. M-aş fi bucurat dacă ar fi venit Rafa Nadal, mai ales pentru sportul şi tenisul românesc”, a declarat Andrei Pavel.