În seara de vineri, 3 iunie,  a avut loc petrecerea de promovare a evenimentului “We Love Retro”, care va avea loc în data de 16 și 17 iunie la Sala Polivalentă Cluj-Napoca, petrecerea fiind marcată de două premiere:

– primul retro party într-un tramvai din Romania
– primul party într-un tramvai nou, Swing

Petrecere in Tramvai (1)

Evenimentul a strâns peste 200 de persoane, de toate vârstele, de la copii la seniori, participanții dansând întreaga călătorie pe cea mai frumoasă muzică a anilor ’80 si ’90. Retro-tramvaiul putea fi “găsit” în oricare din stațiile liniei 101, în intervalul orar 20:00 – 23:00, intrarea făcându-se pe baza biletului sau abonamentului CTP.

Petrecere in Tramvai (4)

Un scop secundar al acestui eveniment este susținerea mersului cu mijloacele de transport în comun în detrimentul transportului cu mașina. Retro-party-ul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și CTP.

Petrecere in Tramvai (3)

We Love Retro, cel mai mare party retro din România, aduce la Cluj, artiștii care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Pe 16 și 17 iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să vadă  artiști precum Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy.

Petrecere in Tramvai (5)

Un festival care a crescut de la an la an, Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, după succesul titlului de Capitală Europeană a Tineretului în 2015. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă a municipiului Cluj-Napoca și va folosi din plin arhitectura și designul spațiului, care îl va completa cu decoruri tematice WE LOVE RETRO.

Petrecere in Tramvai (2)