Profita de Early Bird la cursul Marketing & Branding Essentials

Faci uneori campanii dar fara rezultat? Inainte de promovare si inainte de a risipi resurse pe campanii, e important sa stii cui te adresezi si cum te diferentiezi. Apoi vei sti cum sa comunici mesaje cu impact si cum sa construiesti un brand atractiv si preferat de clienti.

La cursul intensiv de 2 zile vom invata si vom aplica pe cazurile participantilor toate aceste lucruri. Profita de oferta Early Bird – 750 lei pentru ambele zile (sau 450 lei pentru o zi) pana pe 31 mai, si vino sa inveti marketing si branding de la Mihaela Muresan.

Are o experienta de 18 ani în marketing dintre care 10 ca Marketing Manager la IKEA. A lucrat si in LG Electronics, Radio Contact, Altex / Media Galaxy. A lansat Media Galaxy in Romania si IKEA in Romania si Croatia.

Este pasionata de branding, neuromarketing si de business in general si o intereseaza motivele care stau in spatele comportamentelor de consum ale oamenilor. De-a lungul carierei a tinut traininguri si a format echipe, a fost spokesperson al IKEA Romania si a lansat magazinul online. Crede cu tarie ca un business de succes are nevoie de o strategie de marketing și branding solida, care să fundamenteze strategia de comunicare. Crede in oameni si în puterea lor de a schimba lucrurile si tocmai de aceea, din iunie 2016 de cand a lansat Brand Essence, practica consultanta pe marketing și branding pentru companii care vor sa creasca.

Locurile sunt limitate pentru a pastra calitatea interactivitatii si a exercitiilor: maxim 15 persoane.

Mai multe detalii despre trainer, curs si inscrieri:

https://brandessence.ro/cursuri/marketing-branding-essentials/.

Profita de Early Bird la cursul Marketing & Branding Essentials

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top