În fiecare vară, în Cluj-Napoca, sute de mii de fani scriu împreună un nou capitol din cea mai frumoasă experiență de festival. În acest an, tărâmul magic Untold își va deschide porțile în perioada 3-6 august, pentru cei mai mari artiști naționali și internaționali. Experiența de pe Cluj-Arena va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Joi, 3 august fanii Untold vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, Kshmr, Steve Aoki și Topic.

Imagine Dragons urcă vineri, 4 august, pe scena principală Untold

Vineri, 4 august va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii Untold, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul stelar al celei de-a 8-a ediții a festivalului Untold. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Vezi show-ul special pregătit de Armin van Buuren pentru Untold

Duminică, 6 august ultima zi a călătoriei prin universul Untold, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren.

David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului Untold. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.

Scena Galaxy, casa techo a festivalului Untold, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground. Acesta este line-up-ul pe zile:

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee

Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku

Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Bilete de o zi disponibile din data de 29 mai

Un moment așteptat de fanii Untold a sosit, organizatorii anunță line-up-ul pe zile și pun în vânzare primele bilete pentru o zi de festival. De astăzi, cei care vor să se distreze în universul magic al unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold, au posibilitatea de a se înregistra pentru a-și achiziționa bilete pentru o zi de festival.

Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați și să-și creeze mii de amintiri.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul Untold va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de euro + taxe.

Numărul biletelor puse în vânzare este limitat, înregistrarea se poate face începând de astăzi, 25 mai, accesând: https://untold.com/register.

Festivalul Untold 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. Tot line-up-ul anunțat până acum și abonamentele sunt disponibile pe untold.com.