Proiectul Cartea in asteptare

Asociaţia „Alegria” anunţă atelierul „Ilustrează o carte!” din 20 octombrie, începând cu ora 18.00, la Hipermarket Cora. Activitatea face parte din proiectul educativ „Cartea în aşteptare”, aflat la ediția a II-a.

Proiectul „Cartea în aşteptare” se desfășoară în perioada 6 octombrie – 6 noiembrie și se adresează pasionaților de citit şi creează un cadru pentru cei care doresc să dăruiască o carte. Puteți achiziţiona o carte şi  o puteți lăsa „în aşteptare” pentru un alt cititor care o doreşte, dar nu şi-o poate permite. Locațiile partenere sunt Librăria Tutimi și Titoc și Hipermarket Cora.

Un proiect educativ-social, inspirat de ideea Cafelei în aşteptare, “Cartea în aşteptare” îşi propune încurajarea lecturii cărţilor scrise
Vă invităm să cumpărați și să dăruiți într-un mediu de cititori, Librăria Tutimi și Titoc, dar și într-un spațiu neconvențional: Hipermarket Cora.

Concomitent, vom desfășura câteva ateliere de încurajare a lecturii, astfel:

Recomandă o carte! –  6 octombrie  – 18h00 – 20:00
Ilustrează o poveste – 20 octombrie – 18h00 – 20:00

Semn.. că citesc – 3 noiembrie – 18:00 – 20:00

În perioada 11-17 octombrie, Hipermarket Cora oferă o reducere de 30% la toate tilturile de carte! Nu ratați ocazia de a lăsa o carte în așteptare!

Pentru înscrieri, trimiteți un mail la contact@asociatiaalegria.ro sau telefon 0740049540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.