Punguţa cu doi bani

“Punguţa cu doi bani” este o adaptare după povestea nemuritoare scrisă de Ion Creangă, fiind un spectacol de teatru cu multă muzică şi umor.

La invitaţia noastră, actorii Teatrului de Nord Satu Mare v-au mai încântat de-a lungul timpului cu spectacole ca “Mica Sirenă, “Frumoasa şi Bestia” şi “Micul Prinţ”.

Pentru că împreună putem fi şi mai buni, dorim să continuăm si în anul 2017, dorinţa noastră de a aduce mai multe zâmbete nu doar copiilor care se bucură de spectacol ci şi celor care nu au această sansă. Astfel, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta “ARTA de a dărui”, iar valoarea lor, va fi integral donată, Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie care ajută copiii afectaţi de sărăcie, prin centrele lor comunitare.

Prett bilet 29 lei si 39 lei, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală. În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziţionarea de bilet pentru copil. Menţionăm că pe un bilet, un adult poate intra doar cu un singur copil.

Bilete disponibile la standul de bilete din Iulius Mall, Agentia Teatrală, online prin site-ul biletmaster.ro. Începand cu luna ianuarie, si la Casa de Cultura a Studentilor.

Teatrul de Nord Satu Mare – spectacol organizat de Cortina Events

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 4 şi 10 ani.

Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

Vă aşteptăm cu drag!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.