Rag’n’Bone Man a fost premiat la BRIT Awards cu trofeul British Breakthrough Act în cadrul galei care a avut loc aseară, 22 februarie, în celebra 02 Arena din Londra. Artistul este astfel la al doilea premiu important din carieră, după ce, la finalul anului trecut, a fost  declarat câștigătorul categoriei Critics’ Choice la aceleași BRIT Awards, fiind de altfel singurul artist britanic premiat cu ambele distincții.

Interpretul piesei “Human” este fără îndoială artistul momentului, iar reprezentanții British Phonographic Industry nu au făcut altceva decât să reconfirme acest lucru oferindu-i premiul pentru Breakthough Act în cadrul ediției BRIT Awards 2017. La acceptarea trofeului, artistul a fost extrem de emoționat, mulțumind fanilor care l-au susținut.

Rag’n’Bone Man, pe numele său adevărat Rory Graham, a ajuns în atenția publicului anul trecut, odată cu lansarea primului său single. “Human” a intrat în playlisturile radiourilor europene, ajungând rapid pe primele poziții ale clasamentelor, dar și în preferințele criticilor care au văzut în debutul muzical al lui Rory un mare poțential. Lansat în urmă cu două săptămâni, primul său album a spart recordurile de vânzari, fiind declarat cel mai bine vândut album al unui interpret masculin aflat la debutul discografic, din ultimul deceniu.

Vara aceasta se anunta plină pentru Rag’n’Bone Man, artistul fiind deja confirmat la câteva dintre cele mai tari festivaluri muzicale din Europa, urmând ca, în septembrie, să ajungă și în România, la festivalul AWAKE.

AWAKE se va desfășura în perioada 1-3 septembrie 2017, pe Domeniul Teleki din Gornești, județul Mureș, fiind un festival de muzică și artă aflat la prima ediție. Printre artiștii confirmați se numără Tom Odell, Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres.

Abonamentele SPEED BIRD de 101 lei, respectiv 125 lei incluzând camping, au fost bine primite de publicul festivalier, așa că promoția SPEED BIRD se extinde până miercuri, 1 martie, o veste bună pentru cei care vor sa ofere un mărțișor inedit. După această dată, în perioada EARLY BIRD, abonamentele de 3 zile vor fi 151 lei, respectiv 175 lei. Biletele sunt disponibile pe site-ul eventim.ro și în magazinele partenere.

Festivalul AWAKE este susținut de Pepsi.