Regal Vienez – Colinde și Cântece de Crăciun

Regal Vienez 28

Orchestra di Teatro D’Opera Italiana, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea. Este deajuns să amintim câteva scene de tradiție: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.  Regal Vienez – Colinde

Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera de Stat din Viena, etc.

Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alatură și artiști instrumentiști din Orchestra Operei Vox, cunoscută și apreciată la nivel național și internațional. Este pentru prima dată în România când artiști instrumentiști din două orchestre de prim rang din Europa își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.

De altfel, cele două orchestre, au fost invitate anul acesta la cel mai mare festival de opera din Asia, “Borneo Opera Festival” în calitate de orchestre oficiale, chiar de către guvernul din Malaezia.

Conducerea muzicala a spectacolului va fi asigurată de tânărul dirijor și solist violinist Bogdan Costache și, astfel, soliștii și instrumentiștii vienezi, italieni, germani, vor evolua sub bagheta unuia dintre cei mai talentați conducători de orchestra ai tinerei generații, născut în România! Prezența lui Bogdan Costache în programul RegaluluI Vienez de anul acesta se datorează dumneavoastră, publicului spectator care, după spectacolul cu “Trei3 Tenori Italieni” v-ați arătat impresionați de prestația lui, dorindu-va să-l revedeți cât mai curând. Astfel, spectacolul va fi unul interactiv, dirijat cu vioara în mâna” după modelul lui Johann Strauss sau, mai nou, a lui Andre Rieu.

Membrilor orchestrei li se adaugă Ansamblul de Balet al OpereI Vox, cu momentele mult așteptate de valsuri, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă și antrenantă, astfel încât veți fi poftiți la dans de însăși orchestrele noastre și balerinii noștri, prin celebrul “Alles Walzer!”

Frumoasele Colinde și Cântece de Crăciun vor străluci și prin  vocile Corului Operei Vox.

Atmosfera și spiritul vienez va vor cuceri înca de la intrarea în sala de spectacol și vă vor rămâne în suflet ca o amintire vie pentru Crăciunul și Anul Nou ce vor urmă. Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orașul dumneavoastră prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice.

Soliștii invitați din Austria, Italia și Elveția vor fi prezetati în următoarele săptămâni, așa încât surprizele să se țină lanț!

Data: 28 decembrie 2023, ora: 20:00          Regal Vienez – Colinde

Locatia: Casa de Cultura a Studentilor Cluj

Bilete online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.