Regulament de acces și alte informații importante Discoteca ’80

Reprezentanții Backstage Production, organizatorii concertului Discoteca ’80 Cluj 2019: Thomas Anders & Modern Talking Band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan care va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă – BT Arena din Cluj-Napoca, doresc să comunice publicului participant informații importante de interes general.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare fără incidente vă rugăm să respectați următoarele:

Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 18:00. Recomandăm ca spectatorii să ajungă la Sala Polivalentă înainte de ora 18:00 pentru a evita formarea de cozi la intrare.

Evenimentul va începe la ora 19:00, între concertele artiștilor vor avea loc pauze de circa 20 de minute animate cu muzica anilor ’80.

Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi din cauza numărului limitat de locuri de parcare din zonă.

În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente va fi închisă din motive de securitate, însă parcarea Cluj Arena și parcarea din fața Sălii Sporturilor “Horea Demian” vor putea fi utilizate.

Accesul la Party Zone (în picioare, pe suprafața terenului de joc), respectiv accesul la Tribună (locuri pe scaune) se va face pe porți separate, marcate corespunzător.

Din motive de siguranță, accesul participanților care au achiziționat bilete cu loc în tribune va fi interzis în Party Zone (pe suprafața terenului de joc)

Participanții la concert sunt rugați să țină cont de faptul că vor fi controlați la intrare.

Accesul în Sala Polivalentă este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (cu excepția medicamentelor conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml) – inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc – selfie stick, aparate foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile), bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/Sprayuri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).

Participanții sunt rugați să nu vină cu brichete la concert – organizatorii vor pune la dispoziție chibrituri la locurl special amenajat pentru fumat și marcat corespunzător.

Locația nu dispune de spații pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise. Obiectele interzise vor fi confiscate de către agenții de pază și vor putea fi recuperate de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.

Persoanelor aflate în stare de ebrietate sau aflate sub influența narcoticelor le va fi refuzat accesul în Sala Polivalentă. De asemenea, persoanele din incintă care prezintă un comportament agresiv vizavi de ceilalți participanți la concert vor fi evacuate.

În măsura permisă de legea aplicabilă, orice persoană care asistă la concert își asumă că ar putea fi subiectul unor imagini video sau fotografii publicate ulterior de organizatori în scop promoțional fără a fi recompensată în bani sau prin alte modalități. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului, către organizator și terți.

În cazul în care, din cauze independente de organizatori (forță majoră), unul sau mai multe din concertele incluse în Discoteca ’80 (dar nu toate) se anulează, spectatorii nu vor beneficia de rambursarea contravalorii biletelor.

Spectatorii trebuie să respecte regulile și instrucțiunile date de ofițerii de poliție, agenți de pază și/ sau alți membri ai personalului de securitate autorizați în mod corespunzător.

Fumatul este interzis în Sala Polivalentă. Vor fi amenajate locuri de fumat în aer liber, locuri spre care veți fi ghidați de indicatoare speciale

Organizatorii nu sunt responsabili pentru niciun fel de obiect pierdut in interiorul Sălii Polivalente. În cazul unor pierderi sau posibile furturi, vă rugăm să vă adresați organelor de Poliție.

Vă rugăm să predați obiectele găsite la Recepția Sălii Polivalente. Obiectele pierdute de spectatori și găsite de organizatori vor putea fi ridicate din același loc.

Vă rugăm să aruncați deșeurile numai în locurile special amenajate în acest scop.

Persoanele cu probleme medicale, femeile însărcinate și copiii sunt avertizați că la concert se vor folosi stroboscoape, efecte speciale, cât și un număr ridicat de decibeli, factori ce pot fi nocivi sănătății.

Dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor sub 10 ani căști de protecție. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult. Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la toate categoriile SEAT, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Lângă Sala Polivalentă va fi amplasată o ambulanță SMURD cu personal specializat.

Pentru orice problemă adresați-vă voluntarilor pe care îi veți putea identifica după veste galbene cu inscripția volunteer, respectiv agenților VIP guard, responsabili cu paza și ordinea.

Nu va avea loc o sesiune de fotografii cu artiștii, care nu vor acorda nici autografe.

Mai multe informatii gasiti pe site: https://www.discoteca80.ro/informatii-importante/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.