Reguli de acces We Love Retro

Pentru buna desfășurare a evenimentului, pentru evitarea unor neplaceri, dar și pentru propria voastră siguranță, vă rugăm să citiți cu atenție regulile de acces:

Accesul la eveniment se face pe baza biletului achiziționat în prealabil sau la fața locului începând cu ora 19:00, evenimentul va începe la ora 20:00
Biletele achiziționate vor fi preschimbate în brățări la intrare.
Purtarea brățării la încheietura mâinii pe toată perioada valabilității acesteia este obligatorie. Aceasta reprezintă dovada achiziționării unui bilet. Nepurtarea bratarii duce la excluderea de la eveniment.
Accesul la Golden Circle, Standard Dancing Area (în picioare, pe suprafața terenului de joc), respectiv accesul in Tribune, zonele Diamond Seat, Inel 1 Standard Seat, Inel 2 Standard Seat, respective VIP (locuri pe scaune) vor avea porți de acces separate, marcate corespunzător.

Pentru a evita crearea de disconfort, si din motive de securitate cerute de ISU participanții care au achiziționat bilete cu loc în tribune nu vor avea acces la dancing area (pe suprafața terenului de joc)

Participanții la concert sunt rugați să țină cont de faptul că vor fi percheziționați la intrare și că accesul în Sala Polivalentă este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc.) selfie stick, camere foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile), bețe de steag sau pentru bannere ,obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/Sprayuri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune). Obiectele interzise vor fi confiscate de către agenții de pază și vor putea fi recuperate de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.

Este interzis consumul de substanțe stupefiante și halucinogene.
Accesul cu animale în incinta evenimentului nu este permis.
Persoanelor aflate în stare de ebrietate sau aflate sub influența narcoticelor le va fi refuzat accesul în Sala Polivalentă. De asemenea, persoanele din incintă care prezintă un comportament agresiv vizavi de ceilalți participanți la concert vor fi evacuate.
Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este permisa doar insotiti de un adult.
În măsura permisă de legea aplicabilă, orice persoană care asistă la concert este de acord că ar putea fi subiectul unor imagini video sau fotografii fără a fi recompensată în bani sau prin alte modalități.
Spectatorii trebuie să respecte regulile și instrucțiunile date de ofițerii de poliție, agenți de pază și/ sau alți membri ai personalului de securitate autorizați în mod corespunzător.
Fumatul este interzis în Sala Polivalentă. Vor fi amenajate 2 locuri de fumat în aer liber, locuri spre care veți fi ghidați de indicatoare speciale

Organizatorii nu sunt responsabili pentru niciun fel de obiect pierdut in interiorul Sălii Polivalente. În cazul unor pierderi sau posibile furturi, vă rugăm să vă adresați organelor de Poliție.

Vă rugăm să predați obiectele găsite la Recepția Sălii Polivalente. Obiectele pierdute de spectatori și găsite de organizatori vor putea fi ridicate din același loc.
Vă rugăm să aruncați deșeurile numai în locurile special amenajate în acest scop.

Persoanele cu probleme medicale, femeile însărcinate și copiii sunt avertizați că la concert se vor folosi stroboscoape, efecte speciale, cât și un număr ridicat de decibeli, factori ce pot fi nocivi sănătății.

Lângă Sala Polivalentă va fi amplasată o ambulanță SMURD cu personal specializat
Pentru orice problemă adresați-vă voluntarilor pe care îi veți putea identifica după ecusoane, respectiv agenților VIP Guard responsabili cu paza și ordinea.

Regulile formulate în prezentul document se aplică tuturor spectatorilor la concertul WE LOVE RETRO , și, prin prezenta publicare, se consideră că el a fost luat la cunoștință și acceptat de către aceștia. În cazul nerespectării regulamentului, spectatorii vor fi evacuați din incintă, respectiv sancționați conform legii.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru cooperare! Vă așteptăm cu drag și vă dorim distracție plăcută! Let’s retro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *