Relaţiile toxice

Asociaţia de Ajutor Mutual Cluj (A.D.A.M. Cluj) vă inivitǎ sǎ luaţi parte la seara informativǎ „Relaţiile toxice”, susţinutǎ de medic specialist psihiatru Cristian Erdei.

Evenimentul va avea loc miercuri, 15 martie 2017, ora 19.00, Club 30 plus.

Seara informativă este a şasea din anul universitar 2016 – 2017, făcând parte din proiectul INformare INformală, iniţiat de ADAM Cluj.

Ce este INformarea INformală?

– seri informative destinate tinerilor

– perioada: octombrie 2016 – iunie 2017

– frecvenţa: o datǎ pe lunǎ

– participanţi: STUDENTI, tineri

– gratuit pentru membrii A.D.A.M. Cluj (taxa de membru: 2 RON/an, se achitǎ la faţa locului)

– loc: Club 30 plus

– adresa: str. Avram Iancu, nr.29

Hai în oraş să te relaxezi, dar şi să acumulezi! Ce? Informaţii care te interesează şi care-ţi sunt prezentate de specialişti, într-un cadru lejer şi interactiv. Fii cu ochii pe noi pentru a afla ce teme îţi pregătim!

A, să nu uităm! Informarea o dăm noi, consumaţia e a ta.

Auzim de tot felul de dependenţe: la substanţe toxice, jocuri de noroc, internet etc. Există însă şi o altă formă de adicţie, nu mai puţin gravă, care poate afecta profund un domeniu preţios pentru noi toţi: relaţiile interumane.

Dependenţa emoţională ni se aplică atunci când propriul confort psihic depinde strict de anumiţi oameni apropiaţi ( parteneri de cuplu, membri de familie etc.), iar ideea de a fi părăsiţi de aceştia, prin orice formă posibilă (despărţire, deces, conflicte etc.) este terifiantă şi inacceptabilă.

Vă invitam la o dezbatere pe o tematică des întâlnită: simptomele unei relații toxice, motivele pentru care intrăm și rămânem în astfel de relații și, mai ales, felul cum le putem gestiona.

A.D.A.M. Cluj este o organizaţie non-guvernamentalǎ şi non-profit având ca scop introducerea unui sistem complementar pentru serviciile socio-medicale existente pe plan local, în vederea îmbunǎtǎţirii calitǎţii vieţii cetǎţenilor din comunitate.

Asociaţia de Ajutor Mutual Cluj a fost înfiinţată în anul 2002, cu sprijinul financiar şi logistic al Guvernului Flamand, Mutualităţii Creştine din Belgia, Mutualităţii Creştine din Brugge şi al Fundaţiei pentru Dezvoltarea Asociaţiilor de Ajutor Mutual din România.

Serviciile oferite celor 1450 membri, dar nu numai lor, sunt:

– INFORMARE: organizarea săptămânalǎ de sesiuni informative susţinute de specialişti, pe diverse teme, adresate unor categorii sociale şi de vârstǎ cât mai variate;

– WORKSHOP-uri: organizarea de cursuri diverse, care se întind pe o duratǎ mai lungǎ de timp.

– PREVENŢIE : mǎsurarea unor parametrii de sǎnǎtate de bază (glicemie, colesterol, etc);

– MAGAZIN de Sǎnǎtate: produse pentru bolnavi la pat, precum şi produse parafarmaceutice, toate la un preţ redus;

 – ÎNCHIRIERE echipamente medicale de recuperare (cârje, cadre, cǎrucioare, pat tip spital, etc);

Relaţiile toxice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top