Relaxare in Cluj

Relaxare in Cluj

Relaxarea in Cluj nu mai este ceva de domeniul SF-ului. In prezent acest oras dispune de foarte multe locuri de relaxare.Cluj – Napoca este unul dintre cele mai animate orase din tara. In acest oras isi desfasoara activitatea extrem de multi studenti. Desigur, ca pe langa studentii veniti la facultatiile celebre din Cluj, mai sunt si foarte multe persoane care pur si simplu au venit in acest oras pentru a-si construi un viitor. Evident ca dupa orele intense de studiu si dupa multa munca, fiecare dintre noi avem nevoie de putina relaxare. Cand spunem relaxare ne referim la un loc linstit care ne poate incarca cu energie pozitiva. In acest sens, Clujul este intesat de parcuri, ceea ce este foarte bine. Pe langa marele avantaj ca parcul ne ofera un spatiu de relaxare, trebuie sa constientizam ca acestea au numeroase spatii  verzi, ceea ce  inseamna sanatate curata. Mai jos, va prezentam cateva dintre cele mai bune locuri de relaxare in Cluj.

Parcul Central este cel mai cunoscut loc de relaxare in Cluj

 

Parcul Central din Cluj are o vechime de peste 180 ani si reprezinta o adevarata oaza de relaxare. Obiectivul se afla in imediata vecinatate a stadionului Cluj Arena, de care si este delimitat. De asemenea, acest parc este delimitat si de Teatrul Maghiar de Stat, Somesul Mic si de strada Iuliu Hossu.  Principalul punct de atractie este lacul Chios, apoi urmeaza Cladirea Cazinoului, care a fost renovata recent de catre municipalitate. Totodata, in Parcul  Central din Cluj putem face jogging sau putem incerca aparatele de fitness instalate in imediata vecinatate a lacului Chios.

Parcul Iuliu Hatieganu – relaxare si sport

 

Parcul Iuliu Hateganu se intinde pe o suprafata de 25 de hectare. Tot in acest parc, sunt situate 3 sali se sport. De asemenea, parcul este extrem de frumos amenajat si pentru copiii care aleg sa se relaxeze si sa se distreze in acest loc. Multa lume este de parere ca acest parc ar fi mai frumos decat Parcul Central, insa nu are niciun fel de apa.

Parcul Rozelor

Parcul Rozelor este unul dintre cele mai bune  si frumoase locuri de relaxare din Cluj. Acesta a fost modernizat in anul 2010 si este traversat de o pista de biciclete si role. Parcul Rozelor este situat in Cartierul Grigorescu. Tot aici este si o importanta baza sportiva, unde isi pot petrece timpul toti cei care sunt dornici de relaxare.

In Cluj – Napoca se pot gasi mai multe parcuri unde oamenii se pot relaxa asa cum trebuie. Cele prezentate mai sus, sunt parcurile care sunt frecventate de catre majoritatea oamenilor.

Citeste si despre acvariul de la USAMV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.