„Cel mai important lucru pentru mine este să fiu mama” a spus Dana Rogoz la evenimentul – Meet Dana Rogoz

Fanii Danei Rogoz au avut motive de bucurie weekend-ul acesta. Frumoasa actriță a fost prezentă în Cluj-Napoca, sâmbătă 17 octombrie 2015, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF.

101715 Dana Rogoz 10537 WEB

Tânăra actrița a luat parte la o discuție liberă cu fanii în cadrul evenimentului „Meet Dana Rogoz”, care a avut loc la Concept Space pe bulevardul Eroilor. Concept Space, este un concept unic, ales special pentru a aduce diferite manifestări artistice în mijlocul clujenilor.

Evenimentul s-a desfășurat ca și o discuție liberă cu cei prezenți, în cadrul căreia actrița și-a prezentat evoluția profesională și proiectele la care a luat parte de-a lungul timpului. Cei prezenți au avut ocazia să afle și detalii legate de viața ei personală, pasiunile și lucrurile care o fac fericită. Actrița le-a dezvăluit celor prezenți și diferite proiectele personale, printre care și o nouă colecție de genți, dar și importanța pe care o acordă „meseriei” de mamă.

101715 Dana Rogoz 10405 WEB

Mai mult decât atât, actrița a răspuns și la curiozitățile publicului, spunându-le că: „pentru ea cea mai importantă meserie este cea de a fi mama”, „ingredintele principale ale fericirii se găsesc în familie” sau că „deși a fost abordată de unele televiziuni pentru diferite proiecte, acesta nu a acceptat pentru că erau mai mult spre zona mondenă și nu crede că se potrivesc cu stilul ei”.

Seara a continuat cu piesa de teatru „Jurnalul lui Adam și al Evei”, un promotor al noului concept de teatru de cafenea care a avut loc „La Cizmărie”. Localul a fost neîncăpător pentru doritori, spectacolul fiind sold out la două zile după ce s-au pus biletele în vânzare.

Piesa „Jurnalul lui Adam si al Evei” este un spectacol simplu care te face sa reflectezi sincer despre lucruri elementare care ne privesc pe toți. Odată cu niște animalute numite Adam si Eva, spectatorii redescoperă lucruri banale, lucruri cunoscute, lucruri cotidiene, cu ochii celor care au dat nume acestor lucruri. Poate acesta ar trebui sa fie sensul oricărui act artistic, să își schimbe puțin perspectiva”, spune regizorul Eugen Gyemant.

101715 Dana Rogoz 10165 WEB

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.