RO-Wine revine la Cluj în acest weekend The International Wine Festival

RO-Wine

RO-Wine: Pâine de la Nicolai, „mingi” de rugby, artizanală și, de obicei, superpremium vinuri!

Cea de-a doua ediție clujeană a RO-Wine l Festivalul Internațional al Vinului din România se poate deschide până la sfârșitul mesei, pe 26 și 27 octombrie . Gazdă a evenimentului va fi, la fel ca în prima ediție, Chios Social Lounge, în „inima verde” a Clujului – Parcul Central.

La această ediție pot participa 60 de producători de vin din România, Moldova, Italia, Spania, Franța, SUA, Uruguay, Argentina și Noua Zeelandă. Producătorii și importatorii sunt îngrijiți și participă la Festivalul Vinului de Recoltare care va fi prezent publicului la Cluj și vinuri în prim -plan sau în alte părți din portofoliu care îngrijesc le-au dezvăluit în premieră în București, multe dintre selecțiile proprii ale vinurilor premium și superpremium.

Chef Nicolai Tand, celebru proprietar al „Cantinei de Nicolai”, dintre cele două referințe consacrate ale fenomenului gastronomic din România, va participa la RO – Wine Cluj cu un stand de pâine gourmet. Nici fenomenul berii artizanale nu va fi ignorat, este dedicat fiind revendicat acest eveniment al Olovinei – Bere Gourmet Krafted, un producător de îngrijire românească, care poate produce plan local, poate fi colaborat cu magazinul occidental.

O surpriză construită specială pentru publicul din Cluj va participa sportivilor Ovidiu Melniciuc, Virgil Ghenea și Luca Nichitean, jucători de rugby la Universitatea Cluj și membri ai lotului național al rugby-ului, îngrijindu-vă vizitatorii care ar putea să ofere standuri ViaViticola și Domaine Prince Matei, Iar cei mai mai norocoși vor putea clar clar câștiga un balon oficial Federației Române de Rugby.

Ambasadorul RO – Vin l Festivalul Internațional al Vinului din România, Nicolae al României, va fi prezentat pentru a-și reitera sprijinul față de industria românească a vinului: „Vinul este un tezaur național în România, atât cultural, cât și economic. Renașterea vinului de calitate din România a început să existe ceva timp înainte, iubitorii să poată să ofere un impact impresionant de etichete dintre îngrijirile să aleagă, dar care să se diversifice să crească și să fie nevoie de publicul său în cazul în care să existe un eveniment, în îngrijirea să se prindă rădăcini sau adevărată cultură oenologică. Iar atunci când vă puteți încărca în propriile proprietăți, vă puteți putea crea în față de adevărate provocări – consacrarea părților internaționale ”.

Ca și ediția precedentă, accesul profesioniștilor din piața horecă este gratuit în ambele zile, în baz

introducererii prealabile, iar băncile biletului pentru accesul general este de 50 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.