RPW anunţă deschiderea Al Snow Wrestling Academy Romania

Romanian Pro Wrestling are onoarea de a fi aleasă ca partener oficial în România a celei mai importante și prestigioase școli de wrestling din Europa, AL SNOW WRESTLING ACADEMY, condusă de Al Snow, fostul superstar WWE și actualmente TNA.

Unul dintre obiectivele principale pentru RPW încă de la înfințarea companiei a fost să creeze împreună cu ASWA o platformă cunoscută la nivel internațional, cu scopul final de a exporta cele mai bune talente din România. Prin parteneriatul cu ASWA, compania clujeana se alătură unui proiect exclusiv care implică cele mai bune federații de wrestling din lume, printre care TNA Impact Wrestling. Al Snow Wrestling Academy -cu sediul in Anglia- acordă posiblitatea celor mai buni sportivi ai săi să se antreneze cu alți studenți ai academiei, să participe la un turneu în care vor întalni studenți de la alte academii de wrestling din Europa, acumulând astfel mai multă experiență.

V-ați dorit întotdeauna să deveniți un Pro Wrestling Superstar? O divă sau un arbitru? Până acum singura opțiune era să îi întâlniți, undeva pe continent, pe unii dintre starurile acestei industrii, pentru a fi instruiți si antrenați? De acum, asta va fi posibil în România, iar cei care se vor înscrie la academie vor fi instruiți pe parcursul sesiunilor de către: Al Snow (WWE-TNA), Simon Van Der Wolf (Co-owner ASWA), Joe Legend (WWE), Robbie E (TNA), Bad Bones John Klinger (wXw-TNA), Doug Williams (TNA), precum și mulți alți invitați ai academiei din WWE și TNA. Cursurile vor fi structurate pe trei niveluri de formare: de bază, intermediar și avansat, studenții fiind înscriși în nivelul corespunzator pregătirii individuale, nivel care va fi determinat la evaluarea inițiala, în cadrul primei sesiuni de curs.

Pentru mai multe informații și înregistrări, vă rugăm să trimiteți un mail la: training@rpwrestling.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *