S-a deschis Kafea in Cluj

Cafeaua este incredientul de baza al fiecarei dimineti. Aceasta ofera o energie de invidiat si practic ne face diminetile mult mai placute. Cafeaua nu este consumata doar dimineata. Adesea, este consumata chiar si la amiaz, in pauzele dintre cursuri sau chiar seara inainte de iesirea in club.

O Kafea buna aduce zambetul pe buzele tuturor. Toata lumea stie sa prepare o cafea, insa nu toata lumea prepara o cafea buna. Maestrii cafelei sunt de acum prezenti si la noi in oras!

Din 28 septembrie Kafea in Cluj este la datorie

 

Odata cu deschiderea noului an universitar, Kafea in Cluj si-a deschis noua locatie situata chiar in mijlocul campusului universitar din Hasdeu. Designul este unul 100% original, iar sortimentele de cafea sunt extrem de atent selectionate. Kafea in Cluj se bazeaza foarte mult pe mobilitate. Proprietarii ofera un serviciu ireprosabil de coffe to go, menit sa-i ajute pe cei care sunt intr-o continua miscare. La Kafea in Cluj, cafeaua este incredbil de buna, chiar daca preturile sunt foarte mici.

Cei care vor sa-si savureze cafeaua intr-un local dragut pot sa vina cu incredere pe strada Hasdeu la nr. 76. Aici veti gasi o locatie deosebita, un personal experimentat, 40 de locuri unde puteti savura cea mai buna cafea din orasul Cluj – Napoca. Personalul si cei care au pus pe picioare acest concept sunt extrem de increzatori si foarte optimisti. Recomandarea lor, in domeniul bauturilor energizante este specialitatea casei: Kafea in Cluj.

Va asteptam cu drag si cu o Kafea buna!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.