Artiștii din România și din toată lumea își pot înscrie în această perioadă producțiile pentru cea de-a șaptea ediție a Festivalului Stradal WonderPuck.   aplicațiile pentru WonderPuck7  

În acest an, evenimentul va avea loc între 8 și 10 septembrie, la Cluj-Napoca și la Castelul de la Bonțida.

Instituțiile, companiile teatrale și artiștii care doresc să ia parte la festival cu spectacole sau filme de animație se vor înscrie la adresa wonderpuckfestival@gmail.com. Se vor trimite atât formularul completat, cât și patru fotografii reprezentative din spectacol/film, o înregistrare video a acestuia, precum și detaliile tehnice ale producției cu care vor să participe la festival.

Data-limită până la care se poate aplica este 30 aprilie 2023. Artiștii selectați vor fi anunțați până în 10 iunie 2023.

Mai multe detalii, aici: http://www.wonderpuck.eu/ și https://www.facebook.com/wonderpuckcluj.

Ediția a șasea a Festivalului Stradal WonderPuck (9-11 septembrie 2022) a reunit un total de peste 17.000 de spectatori care s-au bucurat de-a lungul a trei zile de spectacole de teatru de păpuși și marionete, artiști pe picioroange, concerte, ateliere și multe altele. Au urcat pe scenele de la Castelul Bánffy de la Bonțida, Piața Unirii, Muzeul de Artă Cluj și Muzeul Etnografic al Transilvaniei artiști din Australia, Brazilia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Ungaria și România.

„Wonder Puck” este un eveniment de tip open-air adresat întregii familii, care își propune reunească domenii artistice, precum: teatru, muzică, dans, animație video, artă vizuală și artizanală. Așadar, pe toată durata festivalului au loc o mulțime de activități educative și recreative dedicate copiilor, adolescenților și întregii familii.

Accesul este liber.      aplicațiile pentru WonderPuck7

Proiectul este realizat de  Teatrul de Păpuși „Puck” și Asociatia Esua, cu sprijinul cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj, Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și Lions Club.