S-a dat startul înscrierilor la Neymar Jr’s Five

Fă-ți echipă și joacă pentru un loc în Finala Mondială din Brazilia!

Turneul global de fotbal 5-la-5, Neymar Jr’s Five, revine în forță în România, cu 7 etape locale de calificare: București (1 aprilie), Craiova (8 aprilie), Timișoara (22 aprilie), Tîrgu Mureș (29 aprilie), Cluj-Napoca (6 mai), Iași (13 mai) și Constanța (27 mai). O a opta etapă va avea loc peste Prut, la Chişinau, pe 20 mai. Cea mai bună echipă din țară ne va reprezenta la finala mondială din Brazilia, unde vor avea șansa să-l întâlnească pe Neymar Jr., cel care a pus bazele acestui proiect.

Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal cinci-la-cinci cu o caracteristică aparte: de fiecare dată când o echipă înscrie, cealaltă pierde un jucător. Astfel, jocul devine foarte tehnic, dar și foarte tactic. Mai ales că trebuie să-ți surclasezi adversarii în mai puțin de 10 minute pentru a câștiga meciul.

Anul trecut, competiția a debutat fulminant, cu peste 65 de mii de participanți din 47 de țări, printre care și România, luptând pentru titlul celui mai mare turneu de fotbal 5-la-5 din lume. În ţară, peste 200 echipe și-au pus în joc talentul si abilităţile tehnice în etapele locale de calificare. În final, echipa Hau că Bau din Tîrgu Mureș a triumfat şi a reprezentat țara noastră în finala din Brazilia, disputată la Instituto Projeto Neymar Jr. din Praia Grande.

În 2017, Neymar Jr’s Five revine în forţă: cu mai multe ţări participante, 53 la număr, şi cu o schimbare în regulament care va permite şi mai multor jucători să participe. Turneul este deschis echipelor formate din cinci, șase sau șapte jucători, inclusiv rezerve, cu vârsta între 16 și 25 de ani. Noutatea din acest an este faptul că doi dintre componenţii echipei pot depăși vârsta de 25 de ani.

Fă-ti echipă și începe călătoria spre Praia Grande! Înscrie-te acum pe neymarjrsfive.com!

Câteva date interesante despre Neymar Jr’s Five:

  • 10.000 de echipe au participat la ediția din 2016
  • În total, peste 65.000 de jucători s-au înscris
  • Au avut loc turnee de calificare în 47 de țări de pe 6 continente
  • Câștigătorii etapelor locale acced în finala națională din țara lor. Campionii naționali pleacă în Brazilia la Finala Mondială Neymar Jr’s Five
  • Finala din 2016 a fost găzduită de Instituto Projeto Neymar Jr din Praia Grande, Brazilia
  • Campionii mondiali din 2016 au fost “Anjos da Bola” (Îngerii mingii) din Rio de Janeiro, având în componenţă jucătorii cu vârste între 20 și 22 de ani
  • Finala din 2017 se va juca tot acasă la Neymar Jr, la Insitutul Projeto Neymar Jr, în iulie

Urmărește turneul Neymar Jr’s Five pe neymarjrsfive.com și facebook.com/neymarjrsfive.

Rămâi la curent pe pagina de eveniment de pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.