Sala Polivalenta – noul simbol al Clujului

Sala Polivalenta din Cluj – Napoca este una dintre cele mai mari si  mai frumoase institutii de acest gen, de la noi din tara. Aceasta locatie face parte dintr-un amplu program de modernizare a orasului Cluj – Napoca. Sala din Cluj – Napoca este cea mai moderna sala din tara noastra. Ea este dotata cu echipamente de ultima generatie si bineinteles face fata cu brio multitudinii de evenimente care se desfasoara aproape zilnic.

Panorama Sala Polivalenta

Date interesante despre Sala Polivalenta din Cluj – Napoca

 

Lucrarile pentru ridicarea celebrei sali au inceput in anul 2010. Din pacate au intervenit unele probleme si astfel constructia s-a finalizat 4 ani mai tarziu. Sala Polivalenta din Cluj – Napoca a fost inaugurata oficial la data de 27 octombrie 2014. Proprietarul acestei institutii este Consiliul Local al Municipiului Cluj.

Sala Polivalenta Cluj meci de baschet

Sala din Cluj – Napoca are o capacitate de 7.227 locuri, pentru evenimentele sportive. In cazul in care in interiorul cladirii se desfasoara alte evenimente, precum concerte, spectacole, gale de box, etc. locatia poate gazdui si 10.000 de oameni. Sala Polivalenata este absolut uimitoare, nu doar prin designul ei revolutionar ci si prin suprafata pe care o ocupa: 38.410 mp. Minunata Sala Polivalenta din Cluj este compusa din: subsol, parter si 3 etaje.

De ce Sala Polivalenta este necesara pentru orasul Cluj – Napoca

 

Sala Polivalenta eveniment

Avand in vedere ca orasul Cluj – Napoca este unul dintre cele mai mari si cele mai importante orase din tara, construirea acestei sali era necesara. Aici, la Cluj au loc extrem de multe evenimente in fiecare saptamana. Practic aceasta locatie aduce un suflu nou orasului si la mai bine de 1 an de la deschidere s-a dovedit o gazda foarte buna pentru toate evenimentele importante din oras.

De departe cel mai important eveniment care s-a desfasurat si in incinta Salii Polivalente din Cluj – Napoca este Untold 2015. Aici au avut loc numeroase spectacole si in fiecare seara, sala a fost neincapatoare pentru miile de tineri dornici sa se distreze.

Sala Polivalenta exterior

foto

Dupa 1 an si 2 luni de la deschidere, Sala Polivalenta a devenit un simbol pentru orasul Cluj – Napoca. Astfel, turistii care sosesc la noi in oras aleg sa viziteze aceasta locatie, bineinteles si datorita evenimentelor frumoase pe care le gazduieste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.