Seara de feminitate

Femeile inca din perioade stravechi sau intalnit si au petrecut timp impreuna fie in sezatori, ritualuri, retrageri, dansuri, etc pentru ca au stiut ca stiut un Secret. Au stiut ca atunci cand imparti spatiul cu mai multe femei, energia ta Feminina se amornizeaza, devine mai puternica, se ancoreaza adanc in fiinta ta iar suportul/ experientele/ trairile/ emotiile altor femei te pot sustine pentru a te descoperi.

Aceasta seara de feminitate este dedicata practicilor taoiste de cultivare a energiei Qi. Vom crea impreuna o seara in care folosind puterea mantrelor, respiratia, dansul, sunete, curatarea energetica prin meditatia surasului interior, masaj vom invata cum sa folosim aceste tehnici stravechi pentru a ne trezi potentialul creator.

Vom realiza un ritual de initiere si practica in meditatia taoista cu oul de Jad intr-o atmosfera relaxata si meditativa.

Voi impartasi cu tine din cine sunt eu, din experientele mele si voi crea un Spatiu sacru, plin de acceptare si curiozitate.

Pentru a participa la aceste seri nu e necesar sa ai experienta in meditatie sau dans si nici nu e necesar sa fi participat in alte workshopuri de feminitate.

Intentia ta clara de a-ti explora feminitatea si de a descoperi Femeia care deja esti, sunt mai mult decat suficiente.

Poti participa la seara de feminitate chiar daca nu ai sau nu vrei sa folosesti oul de jad.

La eveniment vor fi disponibile spre achizitie ouale Yoni insa comanda prealabila este necesara. www.femeiatrezita.com/magazin

Durata: 18.00 – 21.00
Pret: 120 ron.
Tinuta lejera pentru dans si o fusta lunga larga sau sal mare pentru practica.

Facilitator

Te va sustine in acest proces Lia Bolte facilitator tao-tantra cu experienta de 10 ani in livrarea de cursuri de dezvoltare personala.

“Din 2006 dupa primul curs de dezvoltare personala am inceput o calatorie de a ma Gasi dincolo de ce mi s-a spus ca pot fi, dincolo de ce am invatat ca sunt si am gasit acel Spatiu interior care nu e afectat de nimic. Mi-am gasit Miezul unde stiu ca e acasa. Acel loc pe care nu mi-l poate lua nimeni si unde imi gasesc de fiecare data stralucirea si increderea. Am cautat, am experimentat, m-am descoperit, am gresit, am invatat sa ma iert, am lasat trecutul sa zboare si m-am minunat de ce am descoperit….

Din 2012 m-am mutat in Thailanda unde am continuat sa dezvolt un centru de meditatie si terapii complementare. Pe o insula izolata de lume, fara trafic, fara masini, fara magazine, cu petreceri, oameni adormiti insa si cu oameni trezi, oameni liberi si pline de viata, meditatii, sesiuni de vindecare, samanism, jungla si ocean, serpi si traind o viata simpla am stat cu cele mai negre stari ale mele si mi-am gasit cele mai frumoase stari. Am invatat sa devin prezenta, sa ma accept si sa ma provoc si sa-mi descopar cele mai inalte stari.

In Thailanda m-am format ca facilitator Sacred Femininty Tao Tantra, facilitator meditatie. Imi doresc ca pe durata acestui workshop sa iti ofer ghidare si suport in descoperirea a cine Esti deja. Pentru ca Tu esti singura persoana care poate sa deschida acel spatiu sacru. Cred ca atunci cand ai pe cineva alaturi aceasta cautare devine mai usoara si a renunta la ceea ce nu ne mai serveste devine mai simplu. Vreau ca din ce in ce mai multe femei sa se trezeasca, sa se iubeasca pe ele si sa isi dea voie sa fie frumoase si Libere.

Informatii despre Ouale Yoni si diverse cristale – https://femeiatrezita.com/oua-de-jad/

https://www.youtube.com/watch?v=Gma1a9jXuI8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.