header 22

Workshop – uri si Seminarii

Evenimentul Transylvania Makeup Series va avea loc în data stabilită, 13 septembrie 2020. Suntem conștienți însă de situația în care ne aflăm
13 Sep

Conferința Transylvania Makeup Series

  • 09:00 am
  • Cluj Hub

A fost o perioadă în care am luat în calcul toate premisele legate de evoluția lucrurilor, cât și a evenimentului în sine. Ne adaptăm situației și am luat decizia să continuăm cu organizarea primului episod ,,The One With The Seasons”

Bannere
Facebook
August 2020
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Workshop – uri si seminarii reprezinta o rubrica bine definita in cadrul site-ului nostru. Prin intermediul acestei rubrici dorim sa scoatem in evidenta si activitatile educative, nu doar cele de petrecere a timpului liber.  Rubrica workshop – uri si seminarii contine o paleta larga de evenimente care se pliaza extrem de bine pe toate genurile si pe toate gusturile. Astfel, putem spune ca acoperim aproape toate activitatile cotidiene.

Workshop – uri si seminarii Cluj

Workshop – uri Cluj este o rubrica extrem de interesanta care face parte din site-ul nostru. In cadrul acesteia, partenerii nostri isi pot promova evenimentele de acest tip. Desigur ca aduna la evenimentele lor un numar impresionant de participanti.

Seminarii Cluj este o rubrica oarecum asemanatoare cu workshop – uri Cluj, diferenta fiind de continut. Aceste 2 rubrici se confunda de cele mai multe ori, insa ele sunt total diferite. Ceea ce le aseamana este ca atat in cadrul workshop – urilor cat si in cadrul seminarilor, cei prezenti pot invata foarte multe lucruri utile, care in mod cert ii vor ajuta in prezent sau intr-un viitor mai apropiat.

Rubrica workshop – uri si seminari este foarte interesanta si ramanem deschisi entuziasmati oricand se organizeaza un eveniment de acest gen.

.