Asociaţia „Alegria” anunţă atelierul „Semne de carte…reciclabile” din 3 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Hipermarket Cora. Activitatea face parte din proiectul educativ „Cartea în aşteptare”, aflat la ediția a II-a. Doamna Manuela Anghel, invitata noastră, îi va învăța pe participanți să creeze semne de carte în stil japonez. Elevii Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” vor prezenta câteva semne de carte realizate din materiale reciclabile.

Proiectul „Cartea în aşteptare” se desfășoară în perioada 6 octombrie- 6 noiembrie, se adresează pasionaților de citit şi creează un cadru pentru cei care doresc să dăruiască o carte. Oricine poate achiziţiona o carte şi  o poate lăsa „în aşteptare” pentru un alt cititor, care o doreşte, dar nu şi-o poate permite. Locațiile partenere sunt Librăria Tutimi și Titoc și Hipermarket Cora.

Informații despre cele trei ateliere desfășurate până acum, „Întâlnește un scriitor!” (un moment cu scriitoarea Amedeia Neamțu), “Recomandă o carte!” și „Ilustrează o poveste!” găsiți pe site-ul nostru www.asociatiaalegria.ro sau la nr de telefon 0740049540.