Senza Volto – un alt luptator prezent la WrestleFest 1

Un caracter stăpânit de misticism şi talent, Senza Volto ne-a acordat un interviu pe care îl redăm mai jos: 
Reporter:  Senza, când a început pasiunea ta pentru wrestling? Care a fost wrestlerul sau momentul care te-a determinat să spui că asta vrei să faci?
Senza Volto: Prima mea sesiune de training a fost aproape acum 2 ani, am avut întotdeauna o condiție fizică bună și am fost fan dintotdeauna.

Începând antrenamentele, parcă am descoperit un alt univers, o lume nouă care avea să fie descoperită. Au fost primele pagini ale cărţii mele de wrestler și singurul lucru pe care mi-l doream era să descopăr unde avea să mă ducă această poveste.
Desigur, wrestlerul care m-a motivat să fac asta a fost cel mai popular wrestler de la acea vreme: Rey Mysterio. Mișcările sale, caracterul său, toată lumea l-a iubit pe Mr. 619. Așadar, stilul meu a fost inspirat mult de această legendă.
R: Numele tău de șcenă este Senza Volto (tradus: fără chip). Cine este wrestlerul Senza Volto?
S.V.: Cine este Senza Volto? Nimeni și toată lumea în același timp. N-am vrut să creez un personaj în sine, ci mai degrabă o entitate, un simbol. În Franța, mi-au dat porecta ‘’Luptătorul poporului’’, pentru că îmi mențin relațiile cu fanii mei. Sunt ca ei, un tip simplu, cu o grămadă de ambiție. Dar, odată ce îmi pun masca pe faţă, devin Senza Volto, acest războinic acrobat. Oricine poate fi Senza Volto. Nu e omul care ia în stăpânire masca, ci masca (,) care intră în posesia omului. Așa văd eu lucrurile.
senza-volto-2
R: Deși ai debutat în 2014, deja îți regăsești numele pe posterele spectacolelor internationale, în această perioadă relativ scurtă ai fost în Franța, Belgia, Germania, Olanda, Ungaria și pe 15 octombrie România. Poate fi o presiune uneori?
S.V.: Da, e adevărat totul sa întâmplat atât de repede! Deja am șansa să lupt în atâtea țări europene. Oamenii au așteptări mari de la mine și eu sunt un perfecționist, așa că nu vreau să-I dezamăgesc. Dar asta este o presiune bună care mă ajută să merg mai departe. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l arătați!
R: Deja a devenit un obicei pentru fani să te compare cu diferiți luchadori, ca Rey Mysterio sau Sin Cara, cu toate că fiecare luptător este diferit. Ce crezi despre asta?
S.V: Fiecare luptător este diferit. Modul de luptă, modul de gândire, modul de a vedea lucrurile … Nu putem avea același tip de două ori. Sunt onorat de aceste comparații, dar sunt aici pentru a-mi construi propriul nume. Nu vreau ca fanii să mă vadă ca o a doua versiune a cuiva, ci mai degrabă ceea ce eu reprezint.
R: Cine este adversarul tău de vis?
S.V.: Ricochet. El e tipul care mi se pare complet în această industrie. Ți-am spus deja că tipul care m-a inspirat de la început a fost Rey Mysterio. Ricochet este tipul care mă face să iubesc ceea ce fac în fiecare zi. El e tipul care poate să mă înnebunească când ma uit la unul din meciurile lui. În cazul în care ar trebui să aleg un adversar, ar fi el!
R: Mulţi fani vorbesc pe reţelele de socializare cum că ar fi o chestiune de timp până când ajungi în liga mare, mai exact WWE. Vreau să te întreb: Ce urmează pentru Senza Volto?
S.V.: Am primit multe cereri cu privire la viitorul meu. Dacă voi semna într-o zi cu WWE … nu știu. Au trecut doar 2 ani de când am început și sunt wrestleri care așteaptă acest lucru de ani de zile. Momentan, îmi trăiesc cariera de la o zi la alta. Încerc să obţin notorietate în Europa, şi poate într-o zi să lupt în America sau Japonia. Singurul lucru pe care îl știu este că, pentru moment, sunt tânăr și încă mai am multe de dovedit. Vreau întotdeauna mai mult și mai mult și cred că așa funcționează.
R: Fanii sunt nerăbdători să te vadă la Cluj pe 15 octombrie, unde te vei întâlni cu Icarus în meciul care va stabili pretendentul la centura RPW. Care este lucrul care aştepţi să-l faci în timp ce te afli aici?
S.V.: Abia aştept să descopăr România, dar mai ales publicul clujean. Mai am câteva meciuri până atunci şi să sperăm ca o accidentare nu va strica petrecerea, pentru că voi arăta Clujului stilul  meu, stilul Lucha Libre!
senza-volto-1
R: Îţi mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat, vrei să spui ceva fanilor cu această ocazie și unde te pot găsi?
S.V.: Vă mulțumesc tuturor. Această aventură este pur și simplu uimitoare cu voi și vreau să merg mai departe! Nu uitați să mă adaugati pe Facebook la Senza Volto. Și, desigur, pe Snapchat și Instagram: Senzavoltoreal.
Senza promite să le ofere fanilor momente absolut senzaţionale pe 15 octombrie la Sala Sporturilor ”Horia Demian”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips