Septemberfest la Cluj – Napoca 2015

Ia-ți prietenii și vino la Septemberfest!

În perioada 11 – 13 septembrie va avea loc cel mai vesel  festival de bere din Transilvania – SEPTEMBERFEST, ajuns anul acesta la cea de-a XVII-a ediţie. Evenimentul se desfăsoară pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca, intrarea fiind liberă.

Septemberfest 2015 (1)

Timp de 3 zile, clujenii se vor bucura de posibilitatea de a savura 20 de sortimente de bere, în timp ce vor socializa la terase cu familia şi prietenii.

Septemberfest 2015 (7)

Vor putea achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, se vor putea amuza în Parcul de distracţii, la taurul mecanic , maşinuţele tamponabile, toboganele gonflabile si vor putea participa la cele mai distractive concursuri . Noutatea acestei editii in Parcul de distractii este cinematograful mobil 7D.

afis_septemberfest_2015

Un punct de atracţie al festivalului va fi şi zona culinară unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania. Timp de 3 zile, gurmanzii sunt așteptați la demonstrații, degustări gastronomice şi ateliere de gătit.

Septemberfest 2015 (9)

 

Aici noutatea editiei festivalului vor fi preparatele de peste oferite de celebrul restaurant ”Papa la Soni”(Vama Veche).

Septemberfest 2015 (2)

Muzica va fi nelipsită pe toată durata festivalului. Cele mai efervescente  trupe vor delecta publicul în fiecare seară cu hituri ale muzicii româneşti şi internaţionale.

Septemberfest 2015 (8)

Vor concerta la Septemberfest Desperado, Fanfara Transilvania, Emeric Imre, The Beat, Rock Academy şi trupa de casa a festivalului Septemberfest band.  Scena principală va fi găzduită de un cort de 600 mp amenajat şi decorat special pentru această sărbătoare.

Septemberfest 2015 (3)

Programul festivalului este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară în special de CONCURSURILE Septemberfest. Asa cum v-am obişnuit, la Septemberfest, amfitrionul festivalului va dinamiza atmosfera și va ţine publicul în priză cu super concursuri: Concurs de cultură generală, Concurs de creație “ Compune pentru prieteni “,

Septemberfest 2015 (4)

Concurs de viteză şi îndemânare, Concurs de băut bere, Concurs pentru familii şi multe alte  surprize. Si copiii de la mic la mare sunt asteptati la festival sa se distreze la atelierele de creatie si cele de pictura pe fata si sa probeze toboganele gonflabile , trambulinele si masinutele electrice. Implicarea şi buna dispoziţie sunt obligatorii. Mai multe detalii gasiţi pe site-ul www.septemberfest.ro

Septemberfest 2015 (5)

Evenimentul este organizat de ProImage cu sprijinul Primariei Cluj Napoca şi susținut de Golden Brau .

Ia-ți prietenii și vino la cel mai vesel Festival de Bere din Transilvania – Septemberfest!

Septemberfest 2015 (6)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.