Simona Halep, din nou cu casa închisă la Cluj

Simona Halep are şanse mari să câştige, sâmbătă, primul turneu din postura de lider mondial.

Mai apoi, un parcurs bun la Australian Open va face ca românca să rămână cea mai bună jucătoare din lume şi la ora meciului dintre România şi Canada, din Fed Cup.

Partida, care contează pentru primul tur al Grupei Mondiale II, se va disputa între 10 şi 11 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj, foarte probabil cu casa închisă.

Au mai rămas doar aproximativ 1.000 de bilete disponibile pentre fiecare zi din cele două ale meciului, cele mai scumpe dintre ele, în valoare de 110 lei, fiind epuizate pentru prima zi. Doar în jur de 30 de tichete care asigură accesul cel mai aproape de teren mai sunt disponibile pentru ziua de duminică, în timp ce la categoriile a doua şi a treia, acolo unde preţurile sunt de 90 de lei, respectiv 75 de lei, au mai rămas, în total, doar aproximativ 1.000 de bilete.

Preţurile biletelor:

inel 1 – 110 lei

inel 2 – 90 lei

inel 3 – 75 lei

Capacitatea sălii clujene este de 10.000 de locuri, însă doar puţin peste jumătate au fost scoase la vânzare, din raţiuni organizatorice şi de securitate. Biletele la meciul dintre România şi Canada pot fi cumpărate de pe site-ul bilete.ro.

Sursa: cjsport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.