Simona Halep, din păcate, nu mai poate juca pentru România în întâlnirea cu Italia

Simona Halep

Din păcate, Simona Halep nu mai poate juca pentru România în întâlnirea cu Italia, nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr. Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, așa că nu putea veni la echipă nepregătită.

Pentru partida programată la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca, din 16 și 17 aprilie 2021, din Play-off-ul Grupei Mondiale a ”Billie Jean King Cup”, Căpitanul Monica Niculescu a convocat-o pe Elena Gabriela Ruse.

Echipa care va câștiga această întâlnire va juca în continuare în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup by BNP Paribas.

Municipiul Cluj-Napoca a reprezentat, în ultimii ani, ”Acasă”, pentru echipele naționale de tenis ale României, iar primarul Emil Boc are un mesaj pentru fetele noastre: ”Le așteptăm din nou „acasă”, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe fetele extraordinare din echipa de FedCup a României. Va fi pentru a 6-a oară în ultimii 5 ani când găzduim această competiție de nivel înalt, acum sub numele Billie Jean King Cup. Ne pregătim, așadar, de noi meciuri de tenis memorabile la Cluj și sperăm să putem susține naționala cu toată forța noastră chiar din tribune! Hai România!!” Simona Halep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.