Smart HR oferă sesiuni trial de consultanță și team-building gratuite pentru 10 companii din Cluj-Napoca

Compania clujeană Smart HR desfășoară, în lunile mai și iunie 2017, campania ”Team Up”. În această perioadă, echipa de facilitatori de team-building ai Smart HR va stabili întâlniri cu 10 companii din Cluj-Napoca. Acestea vor beneficia gratuit de o discuție pentru identificarea nevoilor echipelor lor și de o sesiune trial de 30 minute cu exerciții de team-building. La final, companiile vor primi un raport din partea Smart HR cu identificarea nevoilor reale ale echipelor.

Campania ”Team Up” promovează formarea unor echipe sustenabile prin investiții planificate

Smart HR dorește să dezvolte ideea de cultură a team building-ului și pe piața din România. Scopul livrării acestor servicii gratuite este de a ajuta companiile să-și dezvolte o viziune clară asupra rolului team building-ului pentru evoluția lor.

Trainerii vor analiza, prin sesiunea de trial și discuții cu echipele din fiecare companie vizată, care sunt nevoile lor în momentul actual.  După interacțiunea directă cu echipele, trainerii vor oferi companiei propuneri de oportunități de dezvoltare sustenabilă, bazate pe obiective care răspund nevoilor identificate.  Astfel, companiile vor înțelege că team building-ul este o investiție durabilă, care necesită planificare.

Percepții greșite asupra team building-ului răspândite în popor

Echipa de formare Smart Hr a identificat câteva greșeli în percepția companiilor și echipelor lor asupra team building-ului. Acestea ar fi investițiile în sesiuni de formare atunci când companiile au bani, nu când există o nevoie, sau atunci când nevoia s-a transformat deja într-o problemă. De asemenea, adesea membrii echipelor nu sunt informați în prealabil de faptul că team building-ul propus de companie nu este doar o ieșire la cabană, ci o sesiune de activități cu rol de formare și dezvoltare, livrată de profesioniști.

”Dacă în unele ţări, oamenii merg la team building să-și dezvolte competențe și atitudini, în România situaţia e uneori diferită. Cultura programelor de team building nu este dezvoltată în direcţia corectă, scopul acestor programe nefiind înţeles pe deplin. În concepţia multora, termenul ”team building” este echivalent cu “team drinking”.

Un team building în adevăratul sens al cuvântului, înseamnă să faci referire la procesul de învăţare şi construire al unei echipe, având un scop precis şi obiective clare ce se stabilesc împreună cu compania participantă, pe baza unei strategii de dezvoltare a companiei.

Campania “Team Up” a apărut tocmai ca urmare a acestei dorinţei, de a educa oamenii şi de a dezvolta ideea de cultură a team building-ului pe piaţa din România, de a crea o imagine clară şi coerentă a ceea ce înseamnă aceste programe.” –  Mădălina Filip, coordonator team-building Smart HR

Despre Smart HR

SMART HR este o companie clujeană cu experiență de peste 15 ani în domeniile training, recrutare și team building. Smart HR este o echipă de oameni diverși și inovativi ce livrează sesiuni de calitate, într-un mod deschis, orientat spre performanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.