Smida Jazz Festival – 2017

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca. Traseul pe care vi-l recomandăm este, pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, Huedin, Răchițele, Doda Pilii și Smida.

În acest cadru natural feeric, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, vom explora sunetele jazzistice emise de 9 grupuri:


GoGo Penguin – Marea Britanie
Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz – Norvegia
Tingvall Trio – Germania


Eric Vloeimans’ Gatecrash – Olanda
The Kandinsky Effect – Franța
Sickpicnic – Ungaria

iordache – România
JazzyBIT – România
Trompetre – România

Abonamente:

– între 3 aprilie și 20 august 2017 –  99 de lei

– între 21 și 25 august 2017 – 119 lei

Acestea pot fi găsite atât on-line, pe www.eventbook.ro și www.biletmaster.ro, cât și off-line în rețeaua Humanitas la nivel național (https://goo.gl/BiJzIE), cinematograful Florin Piersic, Agenția Teatrală și Wens Tour (Agenția Eroilor) – Cluj-Napoca. Biletele pentru o zi vor costa 45 de lei.
*Copiii cu vârste până-n 14 ani beneficiază de intrare liberă.

La fel ca în ediția-pilot, se vor desfășura diverse activități în aer liber și vom amenaja zone de restaurante, baruri, parcare și camping (cu facilități, precum toalete, dușuri, pază, iluminat). Există însă și alternativa de a înnopta la una dintre pensiunile:
– Tabăra Ic Ponor (https://goo.gl/qcHcQv /telefon: 0740 796 177),
– Pensiunea Alex (https://goo.gl/As3p8P /telefon: 0757 361 570).

Smida Jazz Festival – un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.